Vrouw/Horoscopen
1073623897
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 oktober - Zeg iets liefs, Stier

Sta open voor verandering, reizen, variatie en ontwikkel je talenten, Weegschaal.

Sta open voor verandering, reizen, variatie en ontwikkel je talenten, Weegschaal.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Sta open voor verandering, reizen, variatie en ontwikkel je talenten, Weegschaal.

Sta open voor verandering, reizen, variatie en ontwikkel je talenten, Weegschaal.

VANDAAG JARIG

Er ligt dit jaar veel nadruk op jouw seksleven; ben je nog single dan zit er niet direct een huwelijk in het verschiet, maar wel meer seksuele activiteit. Met Mars in je horoscoop ben je zorgelozer en assertiever. Als je iemand leuk vindt dan zul je proactief zijn en wacht je niet op telefoontjes.

RAM

Jouw houding bepaalt deze dag. Probeer verder te kijken dan je voordeur en sta open voor potentiële mogelijkheden je grenzen te verleggen. Financiële steun is beschikbaar als je je plannen met de nodige zwier ter tafel brengt.

STIER

Het resultaat van een artistiek of zakelijk project wordt binnenkort bekend. Controleer details en maak duidelijk dat je zult blijven tot het karwei is afgerond. Er zit liefde in de lucht, maar ook geharrewar. Zeg weer eens iets liefs.

TWEELINGEN

Trek je niet meteen terug als je anderen ervan verdenkt gebruik te maken van jouw ideeën. Behoud onder alle omstandigheden je gevoel voor humor. Aanvaard een invitatie toe te treden tot een illuster gezelschap. Volg een ingeving.

KREEFT

Problemen worden opgelost door op gezamenlijke doelen te focussen. Daar is wel een eerlijke informatie-uitwisseling voor nodig. Een liefdesrelatie bereikt een volgende fase. Een vroegere rivaal kan een van je beste vrienden worden.

LEEUW

Zie het als een opdracht, om met de mode mee te gaan en je kansen te testen. Een geschenk kan ertoe bijdragen dat je er beter uitziet. Beklim de ladder van succes door met zorg je woorden te kiezen, zowel verbaal als op papier.

MAAGD

Er kan een liefdesrelatie ontstaan na een botsing van meningen; een Boogschutter bekijkt je met andere ogen. Durf iets te veranderen en doe dat op je eigen manier. Ga om met enthousiaste mensen die in je geloven.

WEEGSCHAAL

Met stilstaan schiet je weinig op. Sta open voor verandering, reizen, variatie en ontwikkel je talenten. Richt je aandacht op je omgeving en tracht deze te verfraaien. Contact met een ex kan een lastig dilemma oproepen.

SCHORPIOEN

Controleer je administratie en bankrekening; iets kan behoorlijk tegenvallen. Een gesprek kan de oplossing brengen voor een probleem zonder dat het ter sprake komt. Het universum heeft raadselachtige kanten.

BOOGSCHUTTER

Relaties en afspraken vragen aandacht; het kan noodzaak zijn je tempo op te voeren. Je zakelijk leven vertoont geen rimpels; je liefdesleven evenmin. Let op de tijd en vergeet geen deadline. Een verbintenis is duurzaam.

STEENBOK

Mensen die in principe belangstelling tonen voor de zaken waarmee je bezig bent, kunnen dat op een vreemde manier kenbaar maken. Houd rekening met snelle veranderingen. Doe geen onbezonnen dingen.

WATERMAN

Concentreer je op belangrijke zaken en breng lijn in uw werkzaamheden. Herzie een plan dat niet haalbaar lijkt en probeer de kosten te beperken. Bewaar kopieën van brieven over een juridische kwestie. Reken op je partner.

VISSEN

Als anderen geen heil zien in een door jou gepresenteerd project heeft het geen zin het door te drukken. Een op papier gezette belofte zal met enige vertraging worden nagekomen. De financiële positie van een naaste kan pijnlijk duidelijk worden.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.