Vrouw/In het nieuws
1078381694
In het nieuws

In het nieuws

Deze plannen gooit het coronavirus bij jullie door de war!

Plannen maken is momenteel lastig vanwege het coronavirus dat zich nog niet heeft laten beteugelen. Je wilt een vakantie boeken, maar waarheen? Of je had een vakantie geboekt en die wil je annuleren omdat het virus ook in het betreffende vakantieland heerst. Dankzij onze Praat mee van donderdagochtend hebben we een aantal reacties kunnen verzamelen en op een rijtje gezet.

Dagje weg

Shamla wil een leuke dag weg met haar gezin in mei, maar ze durft op dit moment niet te boeken. „Eerst even afwachten hoe alles loopt.”

Wijnbeurs

Bij Marion zorgde het coronavirus ervoor dat de wijnbeurs ProWein 2020 niet doorging.

Vakantie

De zoon van Vera zou voor studiereis naar Edinburgh gaan, maar helaas is deze afgelast in verband met het virus.

En Heidi moest twee weken geleden zelfs ál haar reisplannen omgooien: ze zouden 20 februari naar Peking vliegen en hadden een heleboel excursies gepland in China. Uiteindelijk werd de ene na de andere excursie geannuleerd. Toen hebben ze maar de knop omgezet en last minute Egypte geboekt, wat ook erg leuk was.

Bezoek

Maria had zelf geen plannen om op vakantie te gaan, maar haar moeder wel. Zij zou op het vliegtuig stappen vanuit Hongarije op haar te komen opzoeken, maar door het virus durft ze dat niet meer..

Eten

Het virus zorgt bij Carin voor een luxeprobleem. Ze wonen namelijk aan de Duitse grens, in Sittard. Daar kun je heel goedkoop en lekker eten, maar dat gaat nu helaas niet.

Werk

De collega van Michal zit twee weken thuis in quarantaine en zij moet haar taken overnemen. Werk aan de winkel dus!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.