1087180
Vrouw

TV-TIP VAN DE DAG: Miracle Run

Alles uit het leven halen

Twee broers zijn allebei autistisch. Met hulp van hun moeder proberen ze ondanks hun ziekte alles uit het leven te halen wat erin zit.

Corrine maakt zich zorgen over haar zevenjarige tweeling Steven en Philip. De jongens gedragen zich al hun hele leven vreemd. De dokter stelt een duidelijke diagnose: haar twee jongens lijden aan autisme. Vanaf dat moment gaat haar leven volledig op de kop. Haar vriend verlaat haar omdat hij geen zin heeft in alle problemen en de jongens zelf hebben het moeilijk op school.

Leeuwin

Corrine blijft echter als een leeuwin voor haar zonen vechten. Ze stuurt ze naar een speciale school en daar krijgen de jongens hulp van een psycholoog. Die leert ze omgaan met hun problemen en helpt hen zich voor te bereiden op hun verdere leven.

Rocky

Toch blijven Steven en Philip ook op de middelbare school last houden van hun autisme. Ze kunnen nog steeds niet tegen harde geluiden en hebben een onverklaarbare voorliefde voor de Rocky-films. Maar ze blijken ook onvermoede talenten te hebben…

Miracle Run vanavond om 20.30 uur op RTL8