1099984
Vrouw

Op de eerste rij bij Barbra Streisand

Af en toe moet je brutaal zijn en de stoute schoenen aantrekken. Dat deed Helena van Velzen (46) ook bij het concert van Barbra Streisand in de Ziggo Dome in Amsterdam afgelopen donderdag.

“Ik ben alleen naar het concert gegaan. Ik heb 200 euro voor een kaartje betaald in de tweede ring helemaal bovenaan, maar ik was wel bij het concert van mijn grote idool’’ .

‘’Bij binnenkomst zag ik dat er rumoer was bij de plaatsen op de eerste rij en ik vroeg aan een medewerker wat er aan de hand was. Hij zei tegen me dat er nog kaartjes voor de eerste rij verkrijgbaar waren. Ik vroeg aan hem of ik ook nog zo’n kaartje kon kopen en toen vertelde hij dat ik nog wel een kaartje kon krijgen als ik nú mijn ticket zou gaan omwisselen bij de balie. Ik ben dus meteen naar de balie gerend en had nu dus een kaartje waarvoor je normaal ongeveer 600 euro moet betalen. Op de eerste rij, echt 5 meter van het podium en van Barbra. Ik ben al mijn hele leven fan dus het was echt fantastisch.’’

Heb jij ook een idool waarvan je al jaren fan bent of heb jij ook ooit zoiets meegemaakt als Helena? Hoeveel ben jij bereid voor een concertkaartje van je idool te betalen en ga je naar ieder concert? Laat het ons weten.