1101549
Vrouw

Weblog van de week

Halleluja, ik heb een gave!

Saskia Krippendorf is moeder van twee kinderen, verzorgt haar aan Alzheimer lijdende moeder, zit in de prefase van de overgang, is een medium in opleiding en schrijft deze week voor vrouw over haar boeiende bestaan.

Naam: Saskia KrippendorfLeeftijd: 43 jaarBeroep: Secretaresse/Dokterassistente/Medium in opleidingRelatie: samenwonend en 2 kinderenFavoriete website: Facebook en diverse online shop sitesEen typisch vrouwelijke eigenschap: teveel bewust zijn van zichzelf!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Met enige onrust werd ik vandaag wakker! Gisteravond ben ik gaan slapen met het nieuws in mijn achterhoofd dat er twee lichamen waren gevonden in de buurt van Doorn! Het heeft Nederland twee weken in zijn greep gehad, de verdwijning van twee broertjes. Ik wilde meteen weten of het om de jongens ging en helaas en toch ook niet onverwacht werd dit bevestigd. De vader had ze tenslotte meegenomen en al zelfmoord gepleegd dus veel hoop had ik al niet meer!

Sinds mijn openstelling als mens naar de spirituele wereld voel ik nog meer dan dat ik al deed. Vorig jaar kreeg ik van gene zijde de boodschap door dat ik iets moest gaan doen met mijn intuïtie, met als gevolg een opleiding tot medium. Halleluja, ik heb een gave!

Ja, dat ervaar ik als een enorm cadeau omdat ik straks anderen kan helpen. Maar nu is het eerst een enorme levensles waar ik doorheen moet, eigen onzekerheden en vraagstukken moeten eerst behandeld worden. Omdat het allemaal gaat om energie heb ik blijkbaar een heleboel verdriet gevoeld vanmorgen en me daarom zo rot gevoeld. En uiteraard gewoon als rationeel denkend mens die in gedachten is bij al die gezinnen die worstelen met pijn en frustratie als het gaat om scheidingen en kinderen, vreselijk! Vanochtend daarom ook maar even een Whatsapp-berichtje gestuurd naar een vriend die midden in de ellende zit van deze strijd.

Terug naar het vakantiegevoel:  ik heb weer tijd voor mezelf, in bad met een boek! Dat betekent voor mij automatisch een meditatie moment en inzichten krijgen in mezelf.  Ik prijs mezelf rijk met deze momenten. Ik heb niet zoveel nodig hoor, waardeer de kleine dingen in het leven. Straks gezellig met het gezin even de toeristische tour naar Renesse. En dan morgen, helaas, back to real life!