Vrouw/Horoscopen
1102380895
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 13 april - Een flirt kan meer worden, Maagd!

Zet werk en gezondheid bovenaan jouw lijst van prioriteiten, Ram.

Zet werk en gezondheid bovenaan jouw lijst van prioriteiten, Ram.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Zet werk en gezondheid bovenaan jouw lijst van prioriteiten, Ram.

Zet werk en gezondheid bovenaan jouw lijst van prioriteiten, Ram.

VANDAAG JARIG

Verheug je maar vast op 2023, want dan zal het je voor de wind gaan en kun je volop gaan genieten van wat het leven te bieden heeft. De kosmos zal er op toezien dat je krijgt wat je toekomt en zal ook voor optimisme en actie zorgen, waardoor je elke uitdaging aan kunt.

RAM

Zet werk en gezondheid bovenaan je lijst van prioriteiten. Alternatieve therapieën als acupunctuur kunnen precies zijn wat je zoekt; verdiep je daar eens in. Pak een vervelende klus die je voor je uit hebt geschoven nu daadkrachtig aan.

STIER

Vaardigheden die je via een hobby hebt opgedaan kunnen, door dit tijdverdrijf aan anderen door te geven, nuttig worden. Aarzel niet als je iets dergelijks wordt gevraagd; je zult je draai meteen weten te vinden.

TWEELINGEN

Geef vandaag voorrang aan kwesties die te maken hebben met huis en gezin. Reparaties en onderhoud zullen moeiteloos verlopen. Gebruik je creatieve talent voor het ontwerpen of inrichten van een speciale kamer in jouw huis.

KREEFT

In alles wat je doet, zullen jouw goedgeefsheid en creativiteit zichtbaar zijn. Een leuke vriendschap kan in een romance veranderen. Vrijblijvende gesprekken zullen geen voldoening geven, dus kies mensen met wie je goed kunt praten.

LEEUW

Je zult iets willen veranderen aan de manier waarop jij je geld besteedt. Het blindelings navolgen van het uitgavenpatroon van mensen om je heen geeft geen voldoening. Begin met het opzij zetten van geld voor slechtere tijden.

MAAGD

Ontbijt stevig als je vandaag van hot naar her moet hollen. Neem een gezonde snack mee voor als je energie gaat dalen. Een nieuwe flirt zou wel eens meer kunnen worden. Onderhandelingen kunnen stranden door iemands tussenkomst.

WEEGSCHAAL

Buig je de komende weken over creatieve projecten die aan verbetering toe zijn. Jouw gulheid voor anderen zal geprezen worden; geef wat jij je kunt permitteren en waarbij je je goed voelt. Breng anderen niet in verlegenheid.

SCHORPIOEN

Bijeenkomsten die ordelijk verlopen kunnen je in de gelegenheid stellen een belangrijk voorstel te doen. Je kunt gevraagd worden voor een leidinggevende rol op personeelsgebied, waarin je met veel mensen te maken krijgt.

BOOGSCHUTTER

Met voldoende doorzettingsvermogen en de juiste instelling boek je resultaat, zeker als je genoeg tempo maakt. Lever een opdracht in, maak een project af en blijf jezelf de baas. Haast je niet en doe geen dingen tegelijk.

STEENBOK

Een goede daad in het verleden kan nu worden beloond. Vel geen te hard oordeel over anderen en bied weerstand als jouw trots het dreigt te winnen van je verstand of gevoel. Leg de laatste hand aan een persoonlijk project.

WATERMAN

Het oplossen van problemen zal een tevreden gevoel opleveren. Dat kunnen zowel makkelijke dingen zijn als moeilijke, waarmee veel geld is gemoeid. Bied troost aan mensen met emotionele zorgen. Je kunt iets terugvinden wat je kwijt bent.

VISSEN

Door problemen positief te benaderen, vind je oplossingen die je stoutste verwachtingen zullen overtreffen. Een goed moment om na te denken over het vervolg van jouw carrière. Beschouw elke studie of training als een bonus.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop