Nieuws/Vrouw
1102848487
Vrouw

Fajah's lippen zijn niet vergroot; dít is haar trucje

Fajah voor en na haar ochtendritueel

Fajah voor en na haar ochtendritueel

Ook al heeft Fajah Lourens het loeidruk, haar lichaamsgewicht moet constant op peil worden gehouden. Daarom moeten we even wachten tot Fajah klaar is met trainen en douchen. Haar badkamer is adembenemend mooi; met een regendouche waar je u tegen zegt en een tropisch flamingobehang waar je meteen vrolijk van wordt. Toch heeft deze natural beauty niet heel veel tijd en producten nodig.

Fajah voor en na haar ochtendritueel

Fajah voor en na haar ochtendritueel

Product #1:

Fajah Hydracare Cleansing Gel, € 17,95 via www.mkbmshop.com.

Fajah: “Nu ik ouder word, vind ik het belangrijk wat ik op mijn huid smeer. Ik gebruik alleen nog maar natuurlijke producten. Mijn eigen producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen. Omdat ik niet zo goed ben in het reinigen van mijn huid ’s avonds, doe ik het ’s ochtends. Deze cleansing gel op basis van thermaal water is speciaal voor de droge en zeer gevoelige huid.”

Product #2:

H23 Shampoo All Hair Types Regenerating, Oliveda 200 ml. € 34,95 via www.purebeautyboutique.nl.

Fajah: “Ik was mijn haar één keer in de tien dagen. Deze natuurlijke shampoo op basis van olijfolie zorgt dat mijn haar niet gaat pluizen, niet droog wordt naarmate de dagen verstrijken en mijn krullen compact blijven. Om het lekker te laten ruiken na een paar dagen spuit ik gewoon een beetje Silk Perfume van Balmain in mijn haar.”

Product #3:

Liquid Matte Lipstick, Huda Beauty circa € 20,- via shophudabeauty.com.

Fajah: “Iedereen denkt altijd dat ik van alles in mijn lippen laat spuiten, maar ik vind het leuk om dikke lippen te maken. Dit is eigenlijk mijn truc: twee tinten lipstick van Huda over elkaar, die ik net over mijn lipcontour aanbreng. Eerst breng ik een lichte tint (Crush) aan, die ik goed laat drogen, om er vervolgens een taupekleur (Flirt) overheen aan te brengen. Zo blijven ze zo goed zitten dat je ze makkelijk over je liprandje kunt dragen.”

Interieurtip van Fajah

“Het behang komt van Links & Co in Amsterdam!”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.