Vrouw/Columns & Opinie
1114326403
Columns & Opinie

Bemoei je met je eigen snoepwinkel, seks-expert!

Ik ben Tosca en ik weet niet of ik een goede minnaar ben. Zo, ik heb het gezegd.

Eigenlijk twijfelde ik hier nooit aan. Seks en ik, wij zijn een goede match. Ik zou het zelfs een hobby willen noemen. Toch bracht een mail van sexpert Marleen Janssen me van m’n stuk. Het blijkt dus zo te kunnen zijn dat ik denk een prima-de-luxe seksleven te hebben terwijl ik mezelf eigenlijk schromelijk tekort doe. Ik had geen idee!

Draait alles om de fallus?

Marleen is een seks-expert, een sexpert die een Meer-pret-in-bed-challenge is gestart en om die reden mails rondstuurt naar potentieel geïnteresseerden. Marleens mail had de poëtische onderwerpregel: ‘Einde van het piktijdperk’. Nou, dan heb je mijn aandacht. Ik las snel door: ‘Neuken, pijpen, trekken. In de Nederlandse slaapkamer draait alles om de fallus.’

Dat herken ik niet zo, maar de expert wil met haar cursus vrouwen leren lekkerder klaar te komen. En dat moet dan een beter seksleven opleveren.

Schateren van genot

Een cursus om beter te worden in iets waarvan ik eigenlijk niet wist dat ik er slecht in zou kunnen zijn. Want als ik de sexpert mag geloven, kan ik mijn lichaam ‘laten schateren van genot’. Wow. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, denk ik. Of wel, maar noemde ik het gewoon klaarkomen. Dat kan natuurlijk ook.

Allerlei vragen

Het houdt me meer bezig dan ik zou willen. Als ik ‘s avonds met snode plannen tegen m’n vriend aankruip, denk ik weer aan die cursus. Terwijl we doen waar we goed in zijn - tenminste, waarvan ik dénk dat we er goed in zijn - schieten er allerlei vragen door m’n hoofd.

Leeg gesnoept

In de beschrijving van de cursus stond dat ‘de vrouwelijke seksualiteit' een 'rijkgevulde snoepwinkel is waarin je oneindig kan shoppen voor meer genot’.

Heb ik de snoepwinkel al volledig leeg gesnoept of staan er om de hoek nog schappen vol onontdekte soorten? Of heb ik alle variaties al geproefd? En als ik ze al heb geproefd, hoe weet ik dan of ik er wel het maximale aan beleving uit heb gehaald? Was het wel echt een kauwgombal of heb ik stiekem een toverbal kapot gekauwd en doorgeslikt?

Van die vragen waar ik geen antwoord op heb. En waar ik op dat moment ook helemaal geen antwoord op wil.

Ik loop de hoofdprijs mis!

De cursus is een beetje de Postcodeloterij van de slaapkamer. Het ene moment denk ik: ‘Bemoei je met je eigen snoepwinkel, Marleen!’ en kan ik dat zeurende stemmetje negeren. Daarna komt het besef dat ik dan zomaar kans loop de hoofdprijs te missen.

Weg met die mail

Vanmorgen heb ik de mail gedelete. Weg uit m’n mailbox, weg uit m’n hoofd en hopelijk ook weg uit onze slaapkamer. Ik ben geen lid van de Postcodeloterij omdat ik nooit wat win en ik doe niet mee aan die Meer-pret-in-bed-cursus omdat ik bijzonder tevreden ben met de snoepwinkel die we nu voor handen hebben.

En als dat verandert, is Marleen de eerste die het hoort.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.