1123630
Vrouw

AANBIEDING: culinair genieten

Asperges & aardbeien van Brabantse bodem

Heerlijk culinair genieten in het mooie Brabantse Bosschenhoofd met  asperges, wijn en aardbeien. Via VROUW betaal je nu slechts €129,50 voor drie dagen in viersterrenhotel ‘Golden Tulip De Reiskoffer’ (een voormalig klooster!).

Wij vertellen je graag wat meer over het prachtige Brabant, asperges en aardbeien. 

Natuur Naast de Bourgondische leefstijl, carnaval en de gastvrijheid is de natuur in Brabant prachtig. Het Liesbos , Pannenhoef en de Rucphense Bossen zijn zeker een bezoekje waard.  Het is er prachtig om te wandelen of fietsen en goed te bereiken met de fiets of auto. Het Liesbos ligt op 20 km afstand van Bosschenhoofd en de Rucphense bossen en Pannenhoef op slechts  4 km afstand. Activiteiten in Bosschenhoofd en omgevingVanaf eind maart tot begin juli is de milieuvriendelijke asperge oogst bij Wijn en Asperge boerderij De Santspuy in volle gang. In het naastgelegen Oudenbosch staat een prachtige Basiliek uit de 19 eeuw. Beide uitstapjes zijn inbegrepen in het arrangement. 

Ook is het leuk om een bezoek te brengen aan het Vincent van Gogh Huis in zijn geboortedorp Zundert of een middagje shoppen in Rosada Factory Outlet Roosendaal. Voor de sportievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van sneeuw is sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen een aanrader.

 

Boordevol Vitamines Asperges zijn niet alleen heel lekker maar ook erg gezond. Ze bevatten eiwitten, koolhydraten, calcium, ijzer en vitamine C. Vroeger werden asperges als medicijn gebruikt tegen bijensteken en hartproblemen. Ook is het bekend dat asperges de nierfunctie stimuleren.

Tegenwoordig worden asperges vaker gegeten door mensen met een zoutarm dieet omdat de asperge ook zonder zout een duidelijke eigen smaakt heeft.

Aardbeien zijn niet alleen mooi rood en heerlijk zoet maar zitten ook boordevol vitamine C. Daarnaast worden aardbeien veel gebruikt voor het maken van jam en als smaakversterker in andere voedingswaren zoals yoghurt en ijs. 

Speciaal voor jou hebben we een paar heerlijke recepten met asperges en aardbeien geselecteerd:

Gebakken asperges - Asperges met garnalen - Broodje mozzarella en groene aspergeChocolade aardbeien - Maaltijdsalade met aardbeien en kip -Lamskoteletjes met aardbeien, rabarber en bulgur

 

Nieuwsgierig geworden naar het asperge & aardbeien arrangement? Dit krijg je allemaal:

  • 2x overnachting in 4-sterren hotel ‘Golden Tulip De Reiskoffer’ (een voormalig klooster!)
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet in authentieke kapel
  • 1x drie gangen asperge diner
  • Bezoek aan Wijn en Aspergeboerderij Santspuy inclusief koffie, rondleiding en het proeven van wijn of likeur
  • Bezoek aan aardbeienterras met koffie of thee en aardbeienvlaai of bakje met zelfgeplukte aardbeien. Op eigen gelegenheid een aardbeientour over de kwekerij
  • 1x gratis entree wellnessruimte met o.a. sauna, jacuzzi en stoombad
  • Fietsroute naar o.a. De Santspuy door natuurgebied De Pannenhoef
  • Gratis entree Basiliek in Oudenbosch
  • Gratis vierde gang bij vooraf reserveren diner op de tweede dag
  • Gratis parkeren

Kan jij ook niet meer wachten om naar Brabant te gaan en heerlijk te genieten? Boek dan nu 3 dagen voor voor maar €129,50