1125354
Vrouw

Mede mogelijk gemaakt door Weight Watchers

Ik ga mijn streefgewicht behalen

Tien vrouwen gaan tien weken lang afvallen samen met VROUW en Weight Watchers. Ze werden uitgekozen uit honderden aanmeldingen. Linda Luttge (26) is een van hen. Voor VROUW schreef ze een blog over haar nieuwe levensstijl. Linda werkt als administratief medewerkster. Ze is nu acht weken bezig met Weight Watchers en is al 10 kilo afgevallen!

‘I stare at my reflection in the mirror. Why am I doing this to myself? Losing my mind on a tiny error. I nearly left the real me on the shelf’

-Jessie J, Who you are-

 

Zo stond ik een aantal weken geleden voor de spiegel bij mijn ouders. 'Mam, in dit truitje zie je wel heel erg die kippenvleugel op mijn rug!’lieverd, je moet jezelf niet zo naar beneden halen. Over welke heb je het?” Toen ik weer in mijn ondergoed stond, keek ik nog eens. En nog eens… Is dat nu echt mijn tattoo die weer onder mijn buik tevoorschijn komt? Ik draaide me om en zag dat ze gelijk had.

Die kippenvleugel is zo goed als weg!! Ik hol mijn rug en zie hem weer tevoorschijn komen. “Kijk daar is hij!” “Ja muts, maar zo loop en sta je niet!”. Ik wist dat ze gelijk had maar ik kon het me nog maar moeilijk voorstellen dat mijn lichaam zo aan het veranderen is. Dat het weer in vorm komt zoals dat ooit het geval is geweest, kijk maar op de foto. Hier had ik kledingmaat 40. Dat is toch echt het figuur wat ik minstens weer wil behalen.

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik weet zeker, met WW ga ik er komen en houd ik het vol! Je hebt geen honger en je eet ontzettend gevarieerd. Ik was in het begin nog een beetje sceptisch, maar na de eerste paar weken wist ik het zeker! WW is de juiste levensstijl voor mij.

Ik ben weer aan het koken en het bakken geslagen, een hobby die ik een beetje teniet had gedaan. Maar ik krijg er weer plezier in. Ook dat ik elke week weer de weegschaal cijfers lager zie worden doet mij plezier. Dat werkt ontzettend motiverend. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik hiermee mijn streefgewicht ga behalen!

Meer lezen over afvallen en Weight Watchers? Klik op de link.

De overige dames stellen zich hier voor.