Nieuws/Vrouw
1134852389
Vrouw

Tarja gaat naar een parenclub: Mijn verbazing was groot

Tarja Meijers

Tarja Meijers

Wie weleens naar een parenclub gaat, hangt dat meestal niet aan de grote klok. Tarja Meijers (45) wel: ze schreef er zelfs een openhartig boek over. Single vrouw in een parenclub is haar relaas over ruim elf jaar clubavonturen.

Tarja Meijers

Tarja Meijers

"Mijn kinderen, inmiddels 20 en 19, kunnen terugkijken op een heel stabiele jeugd. Zij hebben na hun vader nooit hoeven wennen aan een andere man in hun leven.

Seks

Ik had behoefte aan intimiteit en seks, maar nam geen mannen mee naar huis. En ik hoefde niet naar een café te gaan om daar eerst eindeloos te luisteren naar gezwets aan een bar om er vervolgens achter te komen dat het seksueel totaal niet klikte.

Ik ging gewoon uit, niet naar de kroeg maar naar een parenclub. Als onafhankelijke, alleenstaande moeder is ’t bezoeken van parenclubs de perfecte manier om gelijkgestemden te ontmoeten op een ongedwongen en respectvolle manier.

Veilig

Een heerlijke plek om de alledaagse beslommeringen achter je te laten en het is er ontzettend veilig. Want weet jij veel wat je Tinder-date met je gaat uitspoken op zijn slaapkamer of in zijn hotelbed?

In mijn beleving is het bezoeken van een parenclub echt de meest ongevaarlijke oplossing om aan je, seksuele, trekken te komen. Mijn boek is dan ook een soort inspiratiemanifest voor single vrouwen.

Advertentie

Ik was al een paar jaar gescheiden en de kinderen woonden bij mij. De laatste keer dat ik een vriend had, en dus seks, was alweer een tijdje geleden. Toen viel mijn oog op een advertentie in de krant.

Ik zocht de website op; het bleek om een parenclub te gaan. Vol verbazing keek ik naar de foto’s van mannen en vrouwen in allerlei intieme standjes. Een uitgaansgelegenheid waar je seks kon hebben! Er kwamen ook veel stellen die van partner ruilden. Er ging een wereld voor me open.

Gratis

Toen ik las dat er ook single vrouwen mochten komen, werd het nog interessanter. Vrouwen alleen? Zoals ik? Naar zoiets? Ik werd ontzettend nieuwsgierig en besloot dat ik er een keer heen wilde.

Toevallig bleek er op twintig minuten van mijn huis een club te zijn. Ik regelde oppas voor die avond en besloot te gaan. De entree was voor vrouwen gratis. Dus als ik het nou na tien minuten niets vond, was er niets aan de hand.

Eerste keer

Ik was best zenuwachtig toen ik er heenreed. Wat kon ik verwachten? Mijn verbazing was groot toen ik de foyer in liep. Het was er ruim, licht en heel schoon. Anders dan ik me had voorgesteld. Er zaten wat stelletjes in gewone kleding en ik werd heel vriendelijk onthaald door de vrouw achter de balie.

Ze zag meteen dat het mijn eerste keer was en gaf me een rondleiding. We begonnen in het bargedeelte. Ik verwachtte alleen maar jonge, mooie mensen te zien, maar er zaten vooral gewone leuke types.

Buren

Mensen die mijn buren konden zijn. Iedereen was boven de dertig en ze hadden echt niet allemaal een perfect figuur. Eigenlijk leek het op een gewone kroeg met het verschil dat iedereen hier in lingerie en ondergoed zat. Er werd op dat moment ook nog nergens gesekst.

Tijdens de rondleiding werden me de spelregels van de club uitgelegd. De belangrijkste was: 'Nee is nee'. De vrouw legde uit dat het míjn avond was en dat niets moest en alles mocht. Dus ook 'Nee' zeggen.

Gluurgaten

Ze liet me boven de erotische ruimtes zien die toen nog leeg waren. Het waren keurige, schone kamertjes met een fijne sfeer, verschillende kleuren licht, romantisch ingericht en met gluurgaten.

In het erotische gedeelte zag ik ook twee schommels waarin je met je benen omhoog kon hangen en zelfs een gynaecologenstoel. Ik vond het best spannend. Vanaf de eerste verdieping zag ik dat er inmiddels wel honderd mensen in het bargedeelte zaten.

Eigenlijk had ik verwacht dat iedereen meteen met elkaar zou gaan vrijen, maar de avond werd rustig opgebouwd.

Het hele verhaal lees je in VROUW Magazine

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook een bijzonder verhaal vertellen?

Klik dan hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.