1145099
Vrouw

Voor jou gelezen: Help! Ik ben verliefd

Van verliefd tot gedumpt

Als je er eens goed over nadenkt,  is verliefd zijn dan wel leuk? Het gaat gepaard met minder eetlust, twijfels, en in het ergste geval met liefdesverdriet.

Rhijja Jansen heeft hier een leuke oplossing voor gevonden. In Help! Ik ben verliefd, geeft zij tieners tips over het (soms) moeilijk begaanbare liefdespad.

Liefdesexpert

Rhijja Jansen mag zich inmiddels liefdesexpert noemen. Eerder schreef zij al Eerste hulp bij liefdesverdriet en Mannen! Waarom hij doet wat hij doet.

Help! Ik ben verliefd wordt uitgebracht door Uitgeverij Eenvoudig Communiceren en is speciaal hiervoor in eenvoudige taal opgeschreven.

Tongzoenen

Eenvoudig of niet, Jansen, die al jaren openhartige columns schrijft over verliefd zijn, heeft voor dit boekje de juiste toon te pakken.

In duidelijke taal omschrijft zij  hoe je het beste kunt tongzoenen, wat je kunt verwachten van de eerste keer en hoe je voor het eerst een drol legt bij je geliefde.

De schrijfster, die ook verantwoordelijk was voor de heerlijke roman Boer zoekt m/v,  licht deze onderwerpen toe door zeer openhartig over haar eigen liefdesleven uit te wijden. Soms bloedserieus, soms grappig.

Lezen

Een deel van de goede adviezen van Rhijja verscheen al eerder in de makkelijke kranten van Eenvoudig Communiceren. Deze uitgeverij brengt boeken en kranten uit voor mensen die moeite hebben met lezen. Door het toegankelijke taalgebruik zijn de teksten makkelijker te begrijpen.

 

Help! Ik ben verliefd door Rijja Jansen: Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, 72 blz, € 14,00; 

Waardering: 3 sterren

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest