Nieuws/Vrouw
1151118633
Vrouw

Paola lijkt op Máxima: Zelfs ons accent klinkt hetzelfde

Paola Poiesz-Tolley als Máxima

Paola Poiesz-Tolley als Máxima

Een beetje op Máxima lijken, dat willen we allemaal wel. Paola Poiesz-Tolley (46) wordt regelmatig met haar vergeleken. Nu nog dezelfde 'kledingkast' en make-up en je hebt een koningin!

Paola Poiesz-Tolley als Máxima

Paola Poiesz-Tolley als Máxima

"Klanten vragen vaak: 'Heeft iemand weleens verteld op wie jij lijkt?’ Dan moet ik lachen, ik vind Máxima een mooie, warme uitstraling hebben. Mensen zeggen dat ik die ook heb en dat vind ik het mooiste compliment dat ik kan krijgen.

Accent

Máxima en ik hebben dezelfde gezichtsvorm en, volgens anderen, dezelfde lachrimpels. We worden allebei in mei 47. Zij heeft drie meisjes, ik drie jongens. En we dragen ons haar en make-up hetzelfde. Niet eens expres, het is gewoon zoals ik het doe.

Ik ben Engels en net als Máxima voor de liefde naar Nederland gekomen. Ook daarin voel ik me met haar verbonden. We moesten allebei Nederlands leren en dat is geen gemakkelijke taal. Soms hoor ik dat zelfs ons accent hetzelfde klinkt.

VROUW Magazine | Feriet Tunc

VROUW Magazine | Feriet Tunc

Kledingstijl

De kledingstijl van de koningin vind ik heel mooi. Toen ik jong was, keken we in Engeland altijd naar prinses Diana op tv, nu kijk ik naar koningin Máxima. Zelf kleed ik me meer casual. Maar als ik uitga, draag ik wel een rok, mooie blazer en hakken. Toen ik bij deze shoot helemaal aangekleed en opgemaakt was, moest ik echt een paar keer in de spiegel kijken: 'O my god, ik lijk echt op haar!'"

Lees de verhalen van nog drie vrouwen die op Máxima lijken nu in VROUW Magazine (elke zaterdag bij de Telegraaf).

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.