Nieuws/Vrouw
1159766
Vrouw

Verwacht het allerbeste

Smart&Sexy het nieuwe jaar in

Nog een paar dagen en we zitten al weer in het nieuwe jaar. 2013. Dat voelt toch als een nieuw begin, een wit vel, een onbeschreven blad?

Helemaal nu de wereld niet vergaan is toch? Hoe maak jij de som op? En hoe bepaal jij jouw goede voornemens?

1) Leef vanuit je hart. Het wordt steeds duidelijker; als je vanuit je hart leeft kom je meer in flow. Dan lijkt het wel of de juiste mensen op je pad komen en heb je bakken met energie.

Het tegenovergesteld is ook waar, als je iets doet wat niet goed voelt, gaat het vaak verkeerd en kan je zelfs ziek worden. Ga het gesprek aan met jezelf, ga op onderzoek uit. Waar word jij echt blij van? Wat voelt goed? 

 

2) Schrijf een brief. Aan jezelf. Stel je zelf eens voor dat je een hele lieve brief schrijft aan een goede vriendin, een soort hart onder de riem. Alleen, nu is de brief voor jou.

Geef jezelf maar eens flink wat complimenten en vertrouwen. Begin de brief met Aller aller liefste (en dan je naam) Denk niet te veel na tijdens het schrijven en laat de woorden gewoon maar komen. 

 

3) Ruim op. Maak plaats voor nieuwe dingen in je leven. En dat kan je heel letterijk nemen door bijvoorbeeld je kledingkast eens goed op te ruimen.

Maar kijk ook eens naar de mensen in je leven. Ik kwam deze inspirerende quote laatst tegen: 'IF SOMEONE MAKES YOU MISERABLE MORE THAN THEY MAKE YOU HAPPY, IT DOESN’T MATTER HOW MUCH YOU LOVE THEM, YOU NEED TO LET THEM GO'

In dit onderstaande filmpje geeft Lisa je een Smart&Sexy tip: Verwacht het allerbeste

 

Op de facebookpagina van Smart&Sexy staat nog veel meer leuks en komt Lisa ook graag in contact met jou.

Meer Lisa op www.smartensexy.nl

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!