Nieuws/Vrouw
1159767
Vrouw

Smart&Sexy: meer vanuit je hart leven

Het nieuwe jaar is in zicht. Hoe is het met jouw goede voornemens? Heb je een hele lijst? Of begin je blanco aan dit jaar? Mag ik een suggestie doen? Ga (nog meer) vanuit je hart leven.

Als we het spiritueel bekijken dan lijkt het erop dat de tijd tussen 'wat we denken' en de tijd dat wat zich manifesteert in het leven, steeds korter wordt. Spannende tijden dus, want je kan sneller dan ooit wensen en dromen in vervulling laten gaan. Maar daarbij is vanuit je hart leven wel heel belangrijk! 

1) Maak een collage van jouw wensen. Wat wil jij aantrekken in jouw leven? Plaats een foto van jezelf (op een moment genomen dat je je gelukkig voelde) in het midden van een wit vel. Daarom heen zoek je plaatjes van zaken die jij dit jaar meer in je leven zou willen zien. Denk aan dingen als werk, vrienden, hobby's, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd. Plak de collage op een zichtbare plek en kijk er af en toe eens naar.

2) Neem de tijd om te voelen. Lukt jou dit denk je? Sommige mensen zijn al zover dat mediteren en stil zijn echt een onderdeel is van hun leven. Dit kun je leren. Met een stilte moment van 5 minuten per dag kun je al een heel groot verschil voelen in de rest van de dag. Meer rust en meer overzicht. Er zijn ook hele mooie meditaties die werken vanuit je hart. Bijvoorbeeld deze meditatie voor het aantrekken van klanten.

3) Maak het volgen van je hart jouw thema. Plak briefjes op de deur of op je spiegel, neem een nieuwe hartjes screensaver en post mooie quotes online. Follow your heart.

In bovenstaande filmpje geeft Lisa je een Smart&Sexy tip: leef meer vanuit je hart

 

Op de facebookpagina van Smart&Sexy staat nog veel meer leuks en komt Lisa ook graag in contact met jou.

Meer Lisa op www.smartensexy.nl

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!