Vrouw/Seks & Relaties
1162576524
Seks & Relaties

De Barvrouw: Deel 27 'Echt Babs, het was een zoen… meer niet'

Na het stomende contact met Benjamin, gaat er iets mis met de opvang van Babs' dochter. Frits heeft het op schoolkamp wel erg gezellig met Jurre's juf.

"Nou prinses", dringt Benjamin in de WhatsApp aan: "Wat ga je met die twee lijven doen?" Ik denk koortsachtig na. Eigenlijk kan ik helemaal niet bedenken wat ik met twee jonge mannen in bed wil doen, want ik wil helemaal niets met twee mannen tegelijk. Ik wil één man. Ik wil Benjamin.

Klassenapp

Ik scroll koortsachtig naar een goed symbool, maar kom helaas niet verder dan een engeltje en twee kusjes. Voor iedere heer één. "Flauw', antwoordt Benjamin. 'We gaan wel op zoek naar een dame die wel in is voor wat actie."

Vrijdagochtend word ik wakker gebeld door een boze Manuela: "Anna heeft geen school, Babs. De kleintjes hebben vandaag ADV. Dat schijn jij te weten. Het stond in de klassenapp." Oeps, ik heb de klassenapp van Anne’s klas op stil gezet omdat die de hele dag doorgaat.

Koffiedrinkende ouders

De groep schijnt het niet eens te kunnen worden over welke onderwerpen wel en welke niet geschikt zijn voor de groepsapp. Zo wilde Lois’ moeder een verbod op satéprikkers nadat Ramon haar dochter met een prikker had belaagd.

Als antwoord daarop verzocht de moeder van Charlie de hoeveelheid foto’s in de app te beperken. Niet ieder kinderfeestje hoeft gedeeld te worden. Waarna Wouters vader op hoge poten de groep verliet na een sneer aan mijn adres over foto’s van koffiedrinkende ouders.

Postpakketje

De moeders van Lotje probeerden het nog te sussen, maar toen liep de discussie nog hoger op. Het werd zelfs mij te gortig. En dus heb ik 'm op stil gezet en heb daardoor ook deze mededeling gemist. "Babs", dringt Manuela aan de andere kant van de lijn aan… "Wat nu?"

Tja, wat nu? "Eerlijk gezegd, Manuela, moet je dat niet aan mij, maar aan Frits vragen. Het is tenslotte zijn dag." "Heb ik al gedaan", bekent Manuela: "Maar hij antwoordt niet. Dus ik kom Anne nu brengen. Jij hoeft toch pas vanmiddag te werken?" Fijn is dat: mijn dochter wordt als een postpakketje heen en weer geslingerd. En als ze er niet meer uitkomen, verwachten ze dat ik het oplos.

Kamp

Als Manuela heeft opgehangen, scrol ik door de klassenapp van Jurres klas. Er is nogal wat gebeurd vannacht tijdens het kamp. Blijkbaar is de juf van Jurre naar huis gegaan. Volgens een van de ouders was er een incident.

Maar het wordt me niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Mijn fantasie slaat meteen op hol: wat kan er gebeurd zijn? Is ze dronken aan het ontbijt verschenen, heeft ze zo vals gezongen op de karaokeavond dat ze zich niet meer durft te vertonen of heeft ze in haar bed geplast?

Geheim

Ik app Frits: "Dus we hoeven straks niet onder de banken te zoeken naar de juf?" Op mij reageert hij wel meteen: "Sensatiebak. Hoe weet jij dat nou al?". "De app stond niet stil vannacht. Alle ouders spreken er schande van."

Ik weet hoe je een geheim aan Frits moet ontfutselen. Gewoon net doen of ik het allemaal al weet: "Het raakte mij ook wel. Dat begrijp je." Ik krijg een smiley met rode wangen terug. Nog even doorgraven: "Ja zeg dat wel", app ik hem "en dat in het bijzijn van onze zoon."

Juiste spoor

"Die heeft niets gezien", appt Frits gehaast terug. "Babs, echt geloof me: het gebeurde ’s avonds toen de kinderen al lang sliepen." Ik heb nog steeds geen flauw idee wat er is gebeurd, maar ik merk wel dat ik op het juiste spoor zit.

Frits geeft steeds meer bloot en net als tijdens ons huwelijk heeft hij helemaal niet door dat ik hem zaken laat bekennen die hij waarschijnlijk liever niet had bekend. Nog een klein duwtje: "Tja Frits, je weet zelf ook hoe snel zo’n verhaal gaat."

Zoen

"Echt Babs. Het was een zoen… meer niet." "Een zoen?" "Ja, we gingen samen de boodschappen uit de auto halen. Beetje dollen en van het een kwam het ander... Maar zeg alsjeblieft niets tegen Manuela."

En op dat moment gaat de deurbel en staat mijn prinsesje voor de deur met haar bedrogen stiefmoeder. Vrolijker dan ik zou moeten zijn open ik de deur en Anne vliegt in mijn armen: "Dag prinsesje", kus ik haar gedag. "Ik zei net al tegen papa dat jij straks meekomt naar de bus." "O", reageert Manuela gekwetst: "Heb je hem vanochtend wel gesproken?"

Antirimpelcrème

"Ja", doe ik nonchalant: "Ik had hem net op de app." Ik glimlach ongemeend breed naar haar. Ze glimlacht terug: "Anne heeft een cadeautje voor je." Anne glijdt uit mijn armen en begint in haar rugzakje te zoeken. Blij houdt ze een potje omhoog. Ik kijk goed: antirimpelcrème voor de ouder wordende huid.

"Dank je wel schat." Ik strijk Anne door haar haar en grijns zoet naar Manuela. In mijn broek brandt de laatste conversatie met Frits. Het perfecte antwoord op de antirimpelcrème.

De Barvrouw op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan! - Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.