Nieuws/Vrouw
1173894
Vrouw

Sportmode op maat

Vormloze T-shirts, slobberbroeken en een gedateerd trainingspak? Die kun je vanaf nu uit je garderobe verbannen. Webshop pixie.nl biedt namelijk de leukste dans- en sportkleding op maat gemaakt. Ben je niet enthousiast over het assortiment? Dan ontwerp je het toch lekker zelf!

Fietskleding, zwangerschapskleding of kleding voor grote maten. In deze webshop vind je alles om jezelf eens lekker in het zweet te werken. Ze bieden modieuze kleding in kleurtjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Maar met alleen hippe kleding kom je er natuurlijk niet, het moet ook comfortabel zitten. Om te voorkomen dat je steeds op je broekspijpen trapt of nauwelijks kunt ademen door dat strakke shirtje, kun je in deze webshop je kleding op maat laten maken.

Kleding naar wensNaast het maatwerk, biedt de webshop vrouwen ook nog eens de mogelijkheid om zelf als ontwerpster aan de slag te gaan. Zowel bij de broeken, tops als vesten kun je kiezen uit tientallen ontwerpen die je vervolgens zelf een kleur kan geven en zelf kunt laten bedrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trainingsbroek met jouw naam? Op die manier kun je in de sportschool flaneren in jouw eigen gemaakte kleding. Naast de kledij voor vrouwen, is er ook nog een ruim assortiment te vinden voor mannen en kinderen.

Super snelJouw zelf ontworpen kleding wordt in een atelier in Nederland gemaakt, waardoor de levertijd maar twee tot vier dagen is. Bovendien wordt het ook nog eens gratis aan de deur bezorgd. Ben je nieuwsgierig en kan je niet wachten om als ontwerpster aan de slag te gaan? Klik dan hier en bekijk deze webshop.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest