1173896
Vrouw

Unieke tassen

Ons land is een stijlvol en eigentijds tassenlabel rijker. Fashionista’s met gevoel voor eigen stijl en persoonlijkheid kunnen bij Djamo terecht voor een hoogwaardig leren tas met karakter.

Elke tas is uniek. Als koper bepaal jij namelijk zelf de details die de tas zo bijzonder maken.

Personaliseren

Het merk is opgezet door twee zussen. “Tassen zijn altijd al onze passie geweest en we zagen dat er in het huidige tassen aanbod weinig tot geen mogelijkheden bestonden om je tas te personaliseren, terwijl wij merken dat juist hiervoor een steeds grotere behoefte bestaat. Het is voor ons een uitdaging om de aspecten die wij belangrijk vinden bij de tas, zowel in service als in accessoires te verwerken in een eigen tassenlijn”, zegt het ondernemende duo.

Persoonlijke tekst

Er is gekozen voor een hoogwaardig type leer en om deze in optimale conditie te houden, krijg je er bij aanschaf van een tas een verzorgingsproduct bij. Ook krijg je er een bagorganizer bij. Deze zorgt ervoor dat de inhoud van de tas op een overzichtelijke wijze ingedeeld kan worden en gemakkelijk van tas naar tas is over te plaatsen.

Aan elke tas hangt een leer label met spiegeltje. Dit label kan met een persoonlijke tekst bewerkt worden. Verder hangt er aan elke tas een edelsteen naar keuze.

Waar wacht je nog op? Neem een kijkje op de website.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!