1173900
Vrouw

Groen, verantwoord en hip

Houd je van accessoires en wil je graag een steentje bijdragen aan het milieu, dan is dit je kans. In de webshop van Ecoist vind je namelijk de meest waanzinnige accessoires, gemaakt van afval. Zo vang je met een aankoop twee vliegen in één klap.

Van snoepjes tot krantenDe creatievelingen achter de webshop raakten geïnspireerd door Mexicaanse straatverkopers die van afval de mooiste tassen creëerden. Ze zetten deze werkwijze voort en in plaats van afval te verplaatsen naar de vuilnisbelt, besloten ze het een nieuw leven in te blazen. Van de gekste dingen maken ze de meest kleurrijke, eigenzinnige accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tas van snoeppapiertjes, een portemonnee van oude kranten, een armband van barcodes of een ketting gemaakt van de lipjes van een colablikje? Om al deze producten stevig en waterbestendig te maken wordt er biologisch afbreekbaar plastic gebruikt.

Groen, groener, groenstHet milieu staat hoog in het vaandel bij deze webshop. Naast het recyclen, hebben ze ook milieuvriendelijke leveranciers, die alleen fair trade werken. Ze ondersteunen bijvoorbeeld een organisatie die arme mensen helpt door milieu- en mensvriendelijke projecten op te zetten. Tevens een mooi initiatief van deze webshop is dat er bij iedere aankoop een nieuwe boom geplant wordt.

Tot aan de deurDe levertijd van deze webshop is gemiddeld vier tot vijf dagen. Toch niet tevreden? Geen probleem, retourneren kan binnen dertig dagen. Kun je niet wachten en wil je dolgraag snuffelen in deze webshop, klik dan hier en bekijk de fantastische collectie.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!