Nieuws/Vrouw
1173924
Vrouw

Geheime ondermode

Victoria Secret, wie kent dit lingeriemerk niet? Ze staan bekend om de oogverblindende “Angels”, die ieder jaar tijdens dé grote Victora Secret Show, de nieuwste lingerie aan de wereld tonen. Er is in Nederland echter maar één winkel die deze lingerie verkoopt. Dus heb jij geen zin om stad en land af te reizen voor een setje ondergoed? Neem dan een kijkje in de webshop.

Keer op keer weet het lingeriemerk weer ‘s werelds grootste topmodellen te strikken, waaronder onze eigen Doutzen Kroes. De modellen schitteren niet alleen in de show, maar ook tijdens de vele fotoshoots. De foto’s van modellen gehuld in lingerie zijn in de webshop te bewonderen. En of je nou van push-up, stipjes, streepjes, sexy of sportief houdt, de webshop heeft het allemaal.

Engeltje Hoewel sexy lingerie de boventoon voert, kun je ook voor (zwem)kleding en schoenen in deze webshop terecht. Daarnaast is er ook een Victoria Secret Beauty en Make-uplijn in het leven geroepen. Kortom alles is aanwezig om jezelf om te toveren in een echte engel.

Praktisch Een leuke bijkomstigheid van deze webshop is dat deze webshop het hele jaar door uitverkoop heeft. Je moet echter wel even wachten op jouw aankopen. De gemiddelde levertijd is twee à drie weken. Niet naar je zin? Retourneren kan binnen drie maanden. Nieuwsgierig? Klik hier en neem een kijk je in de webshop van dit wereldberoemde lingeriemerk.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest