1173927
Vrouw

In Afrikaanse sferen

Het is de ideale periode om veel tijd onder de douche en in bad te besteden. Maar zonder lekkere douche- en badspulletjes is de lol er al snel vanaf. Met de heerlijke producten van deze webshop van de week waan je je tijdens de gure winterdagen in zinderend heet Afrika.

Waarom? Omdat alle badspulletjes van RAIN gemaakt zijn van of gebaseerd zijn op producten uit Afrika. De producten zijn handgemaakt en dat merk je! De producten voelen heerlijk aan en zijn een genot voor je huid.

Goed doel

Bovendien steun je een goed doel als je je te buiten gaat in deze webshop: "RAIN is ook de bron van het leven van 60 RAIN-makers in Zuid Afrika die werkzaam zijn in de werkplaats waar onze producten worden gemaakt. Mensen zoals Dot: een alleenstaande moeder die de zorg heeft voor haar gehandicapte kind en haar moeder."

  In de webshop vind je alles waar de badliefhebber van droomt: badkristallen, badzout, body lotion, zeep of heerlijk ruikende geurstokjes. RAIN is ontspanning ten top. En een pluspunt: het ziet er allemaal ontzettend stylish uit.

Accessoires

  RAIN biedt daarnaast zeer praktische (en mooie!) accessoires aan als toilettassen, badjassen, lingerie- en schoenentasjes.Ook zijn er speciaal samengestelde pakketten voor bijvoorbeeld bruidjes en die bijzondere lerares. Of ben je op zoek naar handige reisproducten? Ook dat heeft RAIN in haar webshop liggen.

Zo raak je vanzelf wel in Afrikaanse sferen…

Hier vind je de webshop van RAIN.