Nieuws/Vrouw
1173933
Vrouw

Vrolijke voetjes

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Dus je wurmt je voor de zoveelste keer in je hoge hakken. Om vervolgens aan het einde van de avond met pijnlijke voeten weer naar huis te slenteren. Lady’s Secret maakt voorgoed een einde aan deze crime. Deze webshop verkoopt elegante zooltjes die ervoor zorgen dat je pijnloos kan stralen op je prachtige pumps. Een waar geschenk voor iedere vrouwenvoet.

De zooltjes zijn er in alle soorten en maten. Allereerst is er het No Crash zooltje, dat ervoor zorgt dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen. Het No Stratch zooltje voorkomt dat je tenen uit de neus van je pump piepen en gaat het branderige gevoel op de bal van je voet tegen. Dan is er nog het No Pain zooltje. Deze variant plak je bij je hiel, waardoor deze niet meer uit je schoen schiet en tevens blaren en pijn tegengaat. Ten slotte is er nog het No Shock zooltje, dat schokken absorbeert. Daarnaast houden ze allemaal je voeten droog, waardoor blaren voorgoed tot de verleden tijd behoren.

Van flipflop tot sneaker Voor iedere hakdragende vrouw zijn deze zooltjes de uitkomst. Voor meer comfort kun je ze echter ook prima aanbrengen in een ballerina, flipflop of sneaker. Natuurlijk hebben de ontwerpers er rekening mee gehouden dat iedere vrouwenschoen uniek is. De zooltjes zijn daarom zo ontworpen dat ze passen in iedere schoen. Ze zijn te verkrijgen in vier verschillende kleuren, zodat er altijd wel één matcht bij je pump

Hoe en wat? Je hebt de zooltjes aangeschaft, maar hebt werkelijk geen idee hoe je ze moet aanbrengen. Geen probleem. Op de site van de webshop wordt door middel van filmpjes geïnstrueerd hoe je ze in jouw schoen plakt. Tevens goed nieuws is dat de zool het hele schoenenleven lang meegaat. De levertijd van deze zooltjes is één tot drie dagen. Toch niet blij? Retourneren kan binnen week. Wil jij jouw voeten ook verwennen? Bekijk dan hier de webshop.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!