Vrouw/Opgebiecht
1174936807
Opgebiecht

Opgebiecht special: 'Ik chanteerde mijn baas met onze vrijpartij'

Twee collega's

Twee collega's

In deze rubriek kun je anoniem jouw geheim delen. Deze keer vertellen lezeressen over hun geheime kantoorromance die dramatische consequenties had.

Twee collega's

Twee collega's

Shosanna: "Ik heb mijn baas verleid en onze vrijpartij als chantagemiddel gebruikt toen er promotie kon worden gemaakt. We zaten midden in de #MeToo-discussie en ik zei dat hij toch wel misbruik van zijn machtspositie had gemaakt. Hij was laaiend, maar ik kreeg mooi wel die promotie. Brave meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal."

Herenliefde

Jolanda: "Toen mijn collega Mark en ik wat kregen, werd dat een soort realityshow voor de hele afdeling. Iedereen bemoeide zich ermee, er werden weddenschap op afgesloten en flauwe opmerkingen gemaakt als we toevallig allebei wat later binnenkwamen omdat een afspraak met een leverancier uitliep. Wij hielden het professioneel, ik raakte hem zelfs niet aan als we samen in de lift stonden. Maar de collega’s konden het niet aan. Ik heb ander werk gezocht en als afscheidscadeautje de herenliefde tussen de twee grootste pestkoppen - twee eikels die nog in de kast zaten, maar wel zoenden in het kopieerhok - voorgedragen als nieuw stel om op los te gaan. Niet netjes, wel lekker."

Kantoorsoap

Zara: "Collega A maakte het uit met collega B en legde het aan met collega C. B was, begrijpelijkerwijs, van slag dat haar grote liefde nu C bepotelde bij het koffieapparaat. Volop tranen, er kwam niets meer uit haar handen, iedereen had het er druk mee. B werd aangesproken op haar gebrek aan productie, waar nota bene C over had geklaagd omdat die steeds meer moest opvangen. Dat werd me een rel waar werkelijk iedereen in het bedrijf wat van vond, collega’s een kamp kozen en niemand nog iets uitvoerde. B is uiteindelijk overgeplaatst omdat ze een te grote stoorzender was. Zielig voor haar, maar alom was er opluchting. Vooral bij mij, want ik ben die collega C."

Verrukkelijk halfuurtje

Lara: "We zijn collega’s, allebei getrouwd, en plannen een paar keer per maand allebei een afspraak buiten de deur met een klant. Eerst een gehaast maar verrukkelijk halfuurtje rotzooien in een motel langs de A1. En daarna als een dolle door naar de respectievelijke klanten. Dit doen we nu al acht maanden. We hebben elkaar verder niks te vertellen, maar de seks is geweldig en het maakt zelfs de saaiste werkdag leuk."

Benieuwd naar de hele Opgebiecht-special? Lees het in VROUW magazine (iedere zaterdag bij De Telegraaf).

Interviews: Ella Vermeulen

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook anoniem iets opbiechten?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.