Vrouw/Lekker in je vel challenge
1175619576
Lekker in je vel challenge

VROUW Lekker in je vel-challenge

Dit zijn de meest gestelde vragen over de Lekker in je vel-challenge

Van maandag 11 januari t/m zondag 7 februari volgen duizenden vrouwen de VROUW Lekker in je vel-challenge. Om alles zo duidelijk mogelijk te maken, verzamelen we in de dit artikel de meest gestelde vragen.

Hoe ziet de challenge er dit jaar uit?

De VROUW Lekker in je vel-challenge is net als andere jaren gratis en voor iedereen beschikbaar. In 2021 worden we begeleid door Isa Hoes en Medina Schuurman. Meer over de inhoud van de challenge lees je in het volgende artikel: Zó gaat de VROUW Lekker in je vel-challenge eruitzien!

Hoe doe ik mee?

Jezelf aanmelden voor de VROUW Lekker in je vel-challenge 2021 facebookgroep is voldoende. In die groep zie je alle informatie langskomen en kun je in gesprek met andere deelnemers. Heb je geen Facebook? Dan kun je je aanmelden voor de VROUW nieuwsbrief. Je ontvangt dan iedere vrijdag het weekmenu.

Waar vind ik de weekmenu’s?

De weekmenu’s zijn op verschillende plekken te vinden. Ze worden geplaatst op onze website, staan in de besloten VROUW Lekker in je vel-challenge 2021 facebookgroep en worden iedere vrijdag meegestuurd met de VROUW nieuwsbrief. Wil je alle menu’s in één keer, dan kan dat ook. Op www.isamedina.com/vrouw download je het speciale VROUW Lekker in je vel-challenge Receptenboek met daarin alle weekmenu’s, extra recepten en leuke tips, tricks en weetjes. Daarnaast maak je met je download kans op een aantal prijzen.

Waar vind ik de boodschappenlijstjes?

De boodschappenlijstjes vind je bij de weekmenu’s.

Hoe kom ik in contact met andere deelnemers?

De besloten VROUW Lekker in je vel-challenge 2021 facebookgroep heeft bijna vijftienduizend leden. Wij plaatsen er artikelen over de challenge waarop je kunt reageren, maar je kunt natuurlijk ook foto’s, vragen of je ervaring delen.

Waarom moet mijn bericht worden goedgekeurd voordat het in deze groep verschijnt?

Voordat je bericht in de facebookgroep verschijnt, gaat het langs de redactie van VROUW. Dit om te voorkomen dat er wordt geadverteerd, er vreemde posts online komen of dezelfde vraag of opmerking heel vaak langskomt. Dat laatste zou namelijk betekenen dat je op Facebook bijna niets anders meer ziet dan berichten over de Lekker in je vel-challenge. Voor de meeste deelnemers is dat niet wenselijk. Als je bericht wordt afgekeurd, laten wij je weten waarom we die keuze hebben gemaakt.

Ik volg de Lekker in je vel-challenge in mijn eentje. Hoe zorg ik ervoor dat ik niet iedere keer allerlei dingen overhoud?

In dat geval kun je de porties zelf passend maken of een gedeelte invriezen en dat later eten. Tip: bijde groenteboer kun je vaak vragen om bijvoorbeeld een halve kool in plaats van een hele.

Waarom is ervoor gekozen om de recepten de ene keer voor één, de andere keer voor twee en weer een andere keer voor vier personen te maken?

Wij hebben hier voor gekozen omdat je de ontbijtjes en vooral smoothies goed kunt bewaren, zodat je niet altijd elke dag iets nieuws hoeft te maken. Lunch is vaak voor één persoon, behalve de soepen. Bij het diner eten er vaak meer mensen mee. Uiteraard kun je de recepten zelf passend maken!

Voor hoeveel personen zijn de boodschappenlijstjes?

Boodschappenlijstjes zijn gemiddeld voor 2 personen, maar alles wat je teveel maakt kan je uiteraard bewaren in de koelkast of invriezen. Dat scheelt weer een hoop tijd en zorgt ervoor dat je niet elke dag nieuwe recepten hoeft te maken. Als je alleen bent, is het wel verstandig om even goed te kijken naar het boodschappenlijstje.

De VROUW Lekker in je vel-challenge is gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je ook meedoen? Dat kan! Ga naar isamedina.com/vrouw voor alle informatie over de challenge of zoek op Facebook naar ‘VROUW Lekker in je vel-challenge 2021’ en meld je aan voor de besloten groep. In deze groep is er elke dag wel iets te doen. Geen Facebook? Geen probleem! Als je je aanmeldt voor de VROUW Nieuwsbrief, weet je zeker dat je niets hoeft te missen.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.