Nieuws/Vrouw
1175813765
Vrouw

En daarom kan niemand aura's zien

Niemand kan aura lezen

Niemand kan aura lezen

De aura is het fijnstoffelijk lichaam dat om ons heen hangt. Volgens de spiritistische leer bestaat de aura uit zeven gekleurde lagen die verbonden zijn met de zeven chakra's in ons lichaam. Aan de hand van de staat waarin de aura verkeert, kunnen paranormaal begaafden tevens exact bepalen hoe het op fysiek en mentaal gebied met iemand is gesteld. Alle kleuren hebben een speciale betekenis en elke aurareader interpreteert deze op zijn eigen manier. Ook Nathalie* was lange tijd van mening dat ze aura's kon zien.

Niemand kan aura lezen

Niemand kan aura lezen

Bekijk hier de video waarin Nathalie het 'aura lezen' ontmaskert.

"Toen ik nog aanhanger was van het spiritistische geloof, volgde ik een cursus Intuïtieve ontwikkeling, waarbij werd geleerd aura's waar te nemen. Wat was ik blij toen ik mijn eerste aura zag. En ook nog leerde hoe deze te interpreteren!"

Onze aura is onzichtbaar

"Helaas blijkt de cursus achteraf weggegooid geld en blijkt het allemaal heel wat minder ingewikkeld in elkaar te zitten dan mij destijds werd voorgespiegeld. We hebben wel een aura, maar deze is onzichtbaar omdat de aura enkel bestaat uit warmte en een licht statische energie."

"Ons lichaam straalt constant warmte uit naar de omgeving. Warmte die bestaat uit energie, geproduceerd door onze 'interne fabriek' die dag en nacht doorwerkt.

Niets meer, niets minder

Het hart, de ingewanden, de hersenen en de ademhalingsorganen leveren - zonder dat we hier zelf bewust iets voor doen - zo'n 100 Watt energie (een half kaarsvlammetje) die ons lichaam uitstraalt naar de omgeving. En deze warmte-uitstraling is onze aura. Niets meer, niets minder.

Er is dan ook geen enkele sprake van kleuren, vormen, kieren, lekken, gaten of andere verborgen gebreken in de aura die zouden verraden hoe jij in je vel zit.

Niet met het blote oog

Statische warmte is immers door niemand met het blote oog waar te nemen. Tenzij je een slang bent met met een speciaal hiervoor ontwikkeld gezichtsvermogen om van grote afstand een prooi te kunnen ontdekken...

Hoewel de aura voor geen enkel mens waarneembaar is, begrijp ik wel dat sommige personen dénken ze te kunnen zien. Het is namelijk goed mogelijk om op een bepaalde manier naar iemand te kijken zodat het líjkt of je zijn/haar aura ook echt ziet!

Benodigdheden

  • een proefpersoon
  • een witte achtergrond
  • een zwarte achtergrond
  • 2000 ml oefening
  • een flinke scheut wilskracht
  • een snufje verbeelding
  • fantasie naar smaak

*In (de herdruk van) 'Ouijabord uit de kast' legt Nathalie Kriek van A tot Z uit hoe en waar het spiritisme is ontstaan en waarom ze hier - hoewel opgevoed met het spiritistische geloof - inmiddels heel anders over denkt.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.