Nieuws/Vrouw
1177898
Vrouw

Schoenenliefde

Welke vrouw is niet gek op schoenen? Zonder die mooie hakken, ballerina’s of laarzen is een outfit immers niet compleet. Maar een schoen is meer dan een accessoire. Het verdoezelt jouw schoonheidsfoutjes en benadrukt je kwaliteiten. Bekijk hieronder welke schoen het best bij jou past.

Klein postuur

Ben je klein van stuk? Dan zijn hoge hakken voor jou de uitkomst. Ze verlengen je benen, waardoor je optisch groter lijkt. Ook de modieuze sleehak is een aanrader voor de tengere vrouw. Slippers of sandaaltjes kun je beter in de rekken laten staan.

Grote vrouwen

Lange vrouwen hebben de keuze uit een groot assortiment, want deze vrouw past bijna iedere schoen. Wel laat de lange vrouw de hakschoen liever aan haar neus voorbij gaan. Toch kunnen vrouwen van groot formaat deze hakschoen ook prima dragen. Kies voor een subtiel hakje, als je jouw lengte niet te veel wilt benadrukken. Platte zooltjes met een enkelbandje zijn ook zeer geschikt voor deze vrouw.

Stevige benen en kuiten

Heb je geen slanke gazellen benen? Vermijd dan schoenen met een enkelbandje, hele platte schoenen en naaldhakken. Want dan oog je voller. Steek je voetjes liever een schoen met een hakje, een open achterkant of een puntige neus. Ook de sleehak is een aanrader voor deze vrouw.

Slanke benen en kuiten

Heb je slanke benen? Ga dan op zoek naar schoenen met een sleehak, een ronde neus of een lakje. Schoeisel met een open neus past de slanke vrouw ook perfect. Blijf liever uit de buurt van hele hoge hakken, die zorgen ervoor dat je nog langer lijkt. Ook schoenen met een puntige neus kun je beter vermijden.