Vrouw/Praat Mee
1182764955
Praat Mee

Praat mee

Zou jij, net als Madonna (62), gewaagde foto’s op Instagram posten?

Madonna deelt pikante foto’s op haar Instagram-pagina.

Madonna deelt pikante foto’s op haar Instagram-pagina.

In de huidige tijd valt er niet veel spannends meer te beleven, of wel? Madonna (62) zorgt voor de nodige dosis spanning door gewaagde foto’s op Instagram te posten nu ze geen pikante optredens kan geven. Slaat ze misschien een beetje door? Of zou jij dit ook kunnen doen op je 62e (als je een vergelijkbaar voorkomen had)?

Madonna deelt pikante foto’s op haar Instagram-pagina.

Madonna deelt pikante foto’s op haar Instagram-pagina.

Madonna postte deze week een aantal pikante foto’s op Instagram. De zangeres noemde het zelfreflectie. Fans reageerden massaal onder de post. Ze reageren met hartjes en vuurtjes en teksten als Slow down mami en Yesss hunney!

Gisteren postte de Queen of Pop wederom een serie foto’s op haar account. Nu met iets meer kleding aan, maar het decolleté valt niet te missen. Maar Madonna is ook geen 18 meer.

Madonna ziet er met haar 62 jaar nog steeds goed uit, vinden ook haar volgers op Instagram. Fans reageren massaal dat ze er fantastisch uitziet en dat menig vrouw van 62 er niet zo uitziet. Inmiddels kruipt ze richting de voor Nederlandse begrippen pensioengerechtigde leeftijd. Dikwijls komt daar eerder een beeld bij kijken van een grijs koppie dan van een zwoel kijkende dame met weinig kleding om het lijf.

Praat mee

Wat vind jij? Slaat Madonna door in het posten van haar kiekjes? Of zou je hetzelfde doen als je in haar schoenen stond? Praat mee via onze Facebookpagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S