Vrouw/Seks & Relaties
1196010695
Seks & Relaties

Meghan en haar vriend doen aan rollenspellen

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Meghan (36). Zij en haar vriend Nigel doen in bed regelmatig aan rollenspellen. "Dat maakt het voor ons extra opwindend. Je kruipt echt even in de huid van een ander en we durven dan veel meer…"

Hoe het precies begonnen is, weet ik niet. Het is zo ontstaan. We zijn allebei nogal expressief en we houden van 'gekke dingen'. Dus stelde Nigel wel eens voor dat hij mijn baas was en ik zijn secretaresse. Dan zat ik achter mijn laptop te werken en 'nam' hij mij op zijn bureau bijvoorbeeld. En ik deed dan heel uitdagende kleding aan. Mijn blouse veel te los geknoopt en jarretels en hakken aan.

Gynaecoloog

In het begin waren we dan vooral wat lacherig, maar ik merkte steeds vaker dat ik over onze toneelstukjes begon te fantaseren. Ik moest bijvoorbeeld een keer naar de gynaecoloog voor het plaatsen van een spiraaltje. In de wachtkamer van het ziekenhuis, nam mijn fantasie een loopje met me. Ik zag voor me hoe de gynaecoloog –in mijn hoofd een heel knappe man – veel verder ging dan alleen maar de medische handeling. Het idee wond me enorm op, best gênant.

Dominant

Dat vertelde ik 's avonds tegen Nigel. Een fles wijn later maakten we die fantasie werkelijkheid. Doktertje spelen voor volwassenen; ik ben die avond zo geweldig klaargekomen! Onze rollenspellen draaien vaak om machtsverhoudingen. Aanvankelijk was Nigel altijd de dominante, maar de laatste tijd wisselen we dat af. Ik vind het ook leuk en opwindend om de touwtjes in handen te hebben.

Zweepjes

Doordat we in de huid van een ander kruipen, durven we meer, lijkt wel. We gaan net iets verder dan we normaal in ons seksspel gaan. En het lacherige is er vanaf; we maken er echt werk van. Vaak begint de voorbereiding al dagen van tevoren. Soms kopen we er speciaal spullen voor; zo hebben we een doktersjas hangen en zweepjes in de kast liggen.

Wederzijds vertrouwen

We appen er van tevoren uitgebreid over. Dat loopt wel eens zo uit de hand, dat ik me op mijn werk nergens anders meer op kan concentreren. Als we dan 's avonds thuiskomen, bespringen we elkaar nog net niet. Je moet je volledig durven over te geven aan elkaar. Er moet wederzijds vertrouwen zijn. Je stelt je best kwetsbaar op. Mocht het ooit uitgaan tussen ons, dan heeft Nigel heel wat pikants over mij te vertellen. Maar omgekeerd weet ik ook al zijn stoute fantasieën. Daar ga ik heel zorgvuldig mee om.

Inspireren

Nigel heeft een baan waarin hij leiding geeft aan een grote groep mensen. Als een van zijn collega's weet dat hij zich graag door mij laat domineren, is hij zijn gezag wel kwijt natuurlijk. Dit is echt iets tussen ons. Daar heb je het niet met je omgeving over. We delen het in deze rubriek op VROUW.nl omdat we zeker weten dat er heel veel stellen zijn die er net als wij zo'n spannend seksleven op nahouden. Wij genieten er zo van, dat we hopen dat we er anderen ook mee kunnen inspireren. Gewoon een keer doen, wil ik adviseren.

Eerlijk

Spreek – desnoods met een wijntje op – eerlijk naar elkaar uit wat je graag zou willen in bed. Neem elkaar serieus. En maak die wensen waar. Je zult zien dat het je seksleven verdieping geeft. Een saaie dag op kantoor krijgt een heel andere lading als je al een beetje met je partner kunt fantaseren over wat je 's avonds allemaal gaat doen. Nigel en ik hebben met elkaar afgesproken dat we altijd eerlijk zijn tegen elkaar. Als we ons niet prettig voelen bij de fantasie van de ander, geven we dat aan. Tot nu toe is dat nog niet aan de orde geweest overigens. We liggen redelijk op één lijn.

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'tussen de lakensverhaal' vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.