Vrouw/Praat Mee
1204739863
Praat Mee

'Onze kettingrokende buren zijn een bron van irritatie'

Stoor jij je weleens aan de buren?

Stoor jij je weleens aan de buren?

Het hele jaar merk je niet dat ze er zijn, maar hartje zomer word je ineens met je neus op de feiten gedrukt: je hebt buren! En dus ontstaan er ergernissen. De walm van de barbecue komt de schutting over, de buurkinderen spelen wel érg luidruchtig in hun opblaasbadje en de sigarenlucht van de buurman is niet te harden . Heb jij weleens last van je buren? En wat doe je daar dan aan? Praat mee!

Stoor jij je weleens aan de buren?

Stoor jij je weleens aan de buren?

Bij ons zijn de (ketting-) rokende buren een bron van irritatie. Ze steken de ene na de andere peuk op en wij worden als het ware de tuin én het huis uitgerookt - als we de ramen en/of deuren open hebben staan. Maar kun je daar eigenlijk iets van zeggen? Mensen mogen uiteraard gewoon roken in hun eigen tuin. Aan de andere kant: onze slaapkamer is nooit fris in de zomer. Bah!

Ik ga verhuizen

Wij zijn niet de enige die daar last van hebben, ook Tjeerd klaagt erover op Twitter: 'Zit op mijn balkon en mijn nieuwe buurman rechts rookt en mijn niet meer zo nieuwe onderbuurman rookt ook. Kortom, op mijn eigen balkon zit ik in die vieze gore graflucht van hun sigaretten. Ik ga verhuizen. Twijfel al een tijd, maar ik moet een boshuis. Of strandhuis.'

Praat mee

Stoor jij je weleens aan de buren? Wat zijn de dingen waarvan jij last hebt? En wat doe je daar dan aan? Als je ze er een keer op het aangesproken, hoe verliep dat dan? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.