Vrouw/Seks & Relaties
1211119304
Seks & Relaties

Podcastserie Dagboek van Eva

Deel 15: ’Opwindend hoe hij mij commandeert’

In deze podcastserie van VROUW vertelt Eva over haar avonturen op het gebied van daten. Eva heeft in het verleden niet de beste keuzes gemaakt als het op mannen aankwam. Een vaste relatie, daar is ze klaar mee.

Wessel én Roy; twee leuke mannen, en Eva heeft er sinds kort een vrije keuze in. Ze hoeft maar te bellen en ze staan allebei klaar. Los van elkaar dan, want ze zijn niet op de hoogte van elkaars bestaan. Daar zijn het te erg haantjes voor. En dan krijgt Eva een sms’je van een onbekend nummer. Een anonieme ex-partner waarschuwt haar voor een soa. En dat terwijl Eva het altijd veilig doet. Wie maakt zich zorgen om haar? Of - en dat scenario voelt waarschijnlijker aan - wie probeert haar gek te krijgen?

Luister de nieuwe aflevering van Dagboek van Eva hier, hieronder, of via je favoriete podcastapp. Heb je de eerste afleveringen gemist? Begin dan bij deel 1.

Wil je verder luisteren? Dat kan via de bekende podcastapps zoals Apple Podcasts en Spotify. Abonneer je gratis en krijg bericht als er een nieuwe aflevering online staat.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.