Vrouw/Seks & Relaties
1215248323
Seks & Relaties

Deel 136: Moest ik nu beginnen over die zwangerschap?

Het was heerlijk om Mark weer te zien. Hij sloeg zijn armen om me heen en ik snoof zijn vertrouwde geur op. Hij kuste me intens en ik beantwoordde zijn zoen gretig. Nu pas realiseerde ik me hoe erg ik hem had gemist. Ik begon aan zijn kleren te sjorren en binnen een oogwenk waren we allebei naakt.

Hij liet zijn handen over mijn lichaam glijden. Zou hij een verandering zien? Waren mijn borsten al wat groter? Maar hij zei niets, stortte zich vol overgave op me en kwam binnen een oogwenk klaar.

“Sorry dat ik alleen aan mezelf dacht,” zei hij berouwvol. “Ik stond al zo lang droog!” “Goh, geen wilde seks met Josien gehad?” Ik kon het niet helpen dat ik een beetje triomfantelijk klonk. Hij antwoordde niet, maar beet zachtjes in mijn schouder.

Even later draaide hij zich naar me toe. “Hoe gaat het met Leroy?” “Dat is uit,” antwoordde ik. “Maar wat kan jou dat eigenlijk schelen?” “Heel veel,” zei hij ernstig. “Laura, ik geloof niet dat jij je realiseert hoe gek ik op je ben. Het doet me veel meer pijn als jij vreemdgaat dan wanneer Josien dat zou doen.”

“Tja, zolang jij bij je vrouw blijft, kun je mij geen regels opleggen helaas. Als je bij haar weggaat en voor mij kiest, beloof ik dat ik het nooit meer met iemand anders zal doen. Dan mag je mij helemaal exclusief neuken.”

Hij keek zo verdrietig dat ik me ineens heel schuldig voelde over alles wat ik hem had aangedaan. Een verhouding begonnen met een andere man. Misschien wel zwanger van een andere man omdat ik doelbewust het condoom had lek geprikt.

“Je hebt gelijk,” zei hij toen. “Ik kan je geen regels opleggen. Maar ik wou dat alles tussen ons weer was zoals vroeger. Toen we nog geweldige seks met elkaar hadden en lol maakten. Kun je niet gewoon genieten van wat wij samen hebben zonder van mij te verlangen dat ik wegga bij mijn vrouw?”

Ik zei niets, maar dacht na. Moest ik nu beginnen over die zwangerschap? Daarmee zou ik dit voorzichtige herstel van onze relatie meteen weer kapot maken, dat wist ik zeker. “Ik moet er over nadenken, lieverd,” zei ik. “Aan de ene kant wil ik je dolgraag terug, aan de andere kant ben ik zo gek op je dat ik je eigenlijk niet meer wil delen met Josien.”

Hij kuste me weer en liet zijn handen over mijn billen glijden. En op dat moment dacht ik aan het feit dat er binnen een half uur een fotograaf voor de deur zou staan. Daarmee zou ik het prille geluk tussen ons meteen kapot maken, dat wist ik zeker.

“Ik moet even naar de wc,” mompelde ik en nam mijn telefoon mee. Ik stuurde een appje naar Martijn van Story. ‘Helaas, er is iets tussengekomen,’ schreef ik. ‘Die man met wie ik had afgesproken is niet op komen dagen.’

Hij belde meteen en ik drukte hem weg. ‘Waar ben je nu? In het hotel? Kan ik naar je toekomen? Ik wil natuurlijk wel een interview.’

‘Nee, sorry, ik zie er van af. Het wordt me allemaal te veel,’ appte ik terug. Zou hij dat accepteren?

Toen Mark even later de hotelkamer verliet, speurde ik de gang af. Niemand. Gelukkig. Tien minuten later ging ik zelf weg. Nog steeds geen fotograaf te bekennen. Waarschijnlijk liep dit dus met een sisser af. Ik haalde opgelucht adem.

Nu nog bedenken hoe ik aan Mark moest vertellen dat ik een kind verwachtte. Misschien moest ik toch eerst een test gaan doen om het zeker te weten. Maar ik besloot dat ik eerst even wilde afwachten of ik niet alsnog ongesteld zou worden. Eigenlijk wilde ik het gewoon niet weten. Want zolang ik geen zekerheid had, hoefde ik ook geen beslissing te nemen.

Helaas had ik buiten de sluwheid van Martijn gerekend. Natuurlijk nam hij er geen genoegen mee dat ik mijn verhaal niet wilde doen. Martijn had gewoon de gemakkelijkste weg gekozen en Leroy zelf geïnterviewd. En dus gooide Frank die woensdagochtend de Story met een verbeten gezicht op mijn bureau.

Ik zag een artikel met een foto van Mark die de hotelkamer verliet. Ik zag een foto van mezelf van toen ik even later uit precies dezelfde hotelkamer kwam. En een grote foto van Leroy die huilde. Wat zou hij allemaal over mij hebben verteld? En... wat zou dit voor gevolgen hebben voor mijn relatie met Mark?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aflevering van Dagboek van een Minnares?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 0613651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek van Dagboek van een minnares. Hier lees je alles wat je moet weten!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.