Nieuws/Vrouw
1224033988
Vrouw

Lekker in je vel-challenge Dit kun je verwachten van de challenge!

IQ Images

IQ Images

De challenge is nu écht van start gegaan. Wat kunnen jullie precies verwachten? Lees het hier!

IQ Images

IQ Images

Maandag

Tip van dr. Hofstra

Aan tips geen gebrek tijdens de challenge. Onze experts staan voor je klaar met hun advies en kennis. Iedere maandag geeft dr. Hofstra tips op gebied van lifestyle en voeding. Daarnaast zal hij aanstaande maandag (11 januari) al jullie prangende vragen beantwoorden in een Facebookchat op de Lekker in je vel-challenge Facebookpagina

Dinsdag

  • Tip van Marije de Vries Iedere dinsdag geeft Marije geeft haar persoonlijke tip over yoga en deelt ze haar introductieles. Marijes yoga-oefeningen zijn goed voor je én ook nog eens ontspannend. Personal trainer Carlos Lens neemt na zes weken – halverwege de challenge – het stokje over met krachttraining.

Woensdag

  • Bloggende stellen Iedere woensdag volgen wij drie stellen die de challenge aangaan. Robert en Ingrid, Rick en Linde en Martin en Petra bloggen over hun activiteiten. Zij zullen ons iedere week op de hoogte houden van hun vorderingen.

Vrijdag

  • Weekschema dr. Hofstra Iedere vrijdag komt het weekschema van dr. Hofstra online. Het weekschema biedt dé handvatten voor de SLIM-levensstijl en bevat lekkere en gezonde recepten.
  • Trainingsschema Iedere vrijdag levert lifestyle-deskundige Marije de Vries het trainingsschema aan met yoga-oefeningen voor de komende week. Dit doet zij de eerste helft (dus zes weken) van de challenge. Personal trainer Carlos Lens neemt daarna het stokje over met krachttraining.
  • Vlog Kimberley Iedere vrijdag komt er een vlog online van redacteur Kimberley van Heiningen. Je kunt haar updates ook dagelijks volgen op haar Facebookpagina.

Zaterdag

  • Nieuwbrief Iedere zaterdag ontvang je de speciale challenge-nieuwsbrief met alle informatie die je nodig hebt over die desbetreffende challenge-week.

Doe gratis mee aan de challenge

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge​, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Bestel het boek

Onze Lekker in je vel-challenge is gebaseerd op het boek Snel Slim, de succesvolle afvalmethode van Dr. Leonard Hofstra, dat nu in de winkels ligt. Je kunt het boek hier bestellen voor 21,95 euro.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.