Nieuws/Vrouw
1225195069
Vrouw

Lekker in je vel-challenge 2019 5 kilo slanker in 6 weken!

Ook in 2019 hebben we weer een Lekker in je vel-challenge. Doe vanaf 7 januari samen met duizenden lezeressen mee om in 6 weken tijd 5 kilo kwijt te raken! Onze coach is healthy chef Mathijs Vrieze, die je leert af te vallen door gezond en vooral lekker te eten.

Mathijs Vrieze is onder andere bekend van tv-programma’s bij RTL4 en van zijn gezonde kookboeken. Hij rekende zelf af met 30 kilo overgewicht en begeleidt al ruim tien jaar mensen met gezond koken en afvallen.

Graag leert hij ook jou hoe leuk en makkelijk dat kan zijn. Geen crashdieet, maar gewoon de juiste keuzes maken en vooral lekker eten. Zo lekker zelfs, dat de rest van het gezin ook wil meedoen.

Smakelijke recepten

Mathijs: “Als je thuis gezond gaat koken, heb je je leefstijl in eigen hand. Ik help je graag met smakelijke recepten, handige kooktips en nuttige inzichten over wat voeding met je doet.

Afvallen en op gewicht blijven wordt leuk en was nog nooit zo makkelijk. Ik wil je motiveren om bewuste keuzes te maken. Je bent wat je eet en daarom is het heel goed om daaraan wat meer aandacht te besteden. Dus doe mee met deze challenge en je valt niet alleen af, maar krijgt ook meer energie én je zit straks lekkerder in je vel.”

Doe ook mee!

De Lekker in je vel-challenge 2019 is gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je meedoen? Dat kan!

Aanmelden kan hier via Facebook en/of via de nieuwsbrief.

Facebook

Op onze speciale Lekker in je vel-Facebookpagina is bijna elke dag wel iets te doen. De ene dag deelt Mathijs een motiverend filmpje, de andere dag krijg je trucs om een gezonde leefstijl aan te houden, en weer een andere dag roepen wij je op jouw ervaringen, tips en foto’s te delen.

Heb je geen Facebook? Dat is in principe geen probleem, want de weekmenu’s staan ook in de nieuwsbrief. Wel mis je dan de motiverende filmpjes van Mathijs en de kans om jouw ervaringen te delen met andere deelnemende lezeressen.

Nieuwsbrief

Door je te abonneren op de VROUW Nieuwsbrief, ontvang je – afhankelijk van je keuze – elke dag en/of elke zaterdag een greep uit de meest populaire artikelen op VROUW.nl. Vanaf 5 januari ontvang je daarnaast 6 weken lang weekmenu’s, zodat je kunt meedoen aan de challenge, een kookfilmpje van Mathijs en een artikel dat past bij het thema van die week.

Heb je jezelf aangemeld?

Dan mag je dit van Mathijs en VROUW verwachten:

  • 6 gemakkelijke weekmenu’s om af te vallen.
  • Handige kookvideo’s en lekkere recepten.
  • Artikelen over afvallen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Inspirerende coaching-video’s met thema’s, zoals voeding en mindset.
  • Een gezellige en motiverende Facebookgroep.
  • Tips en tricks om afvallen leuker en makkelijker te maken.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.