Vrouw/Seks & Relaties
1228230763
Seks & Relaties

Getrouwde Tessel had stiekeme seks op de camping: Deze zomer zien we elkaar weer

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Tessel (36). Ze vertrekt over een paar weken met haar gezin naar de camping waar ze vorig jaar een enorme uitglijder heeft gemaakt. Ze heeft het bed gedeeld met een andere man.

Afgelegen plekje

“Dat dit mij is overkomen, vind ik nog steeds een ongelooflijk verhaal. ‘Het bed gedeeld’, was het niet trouwens. We hebben seks gehad op een afgelegen plekje op de camping. Heel klungelig, heel ongemakkelijk, maar echt ongelooflijk spannend.

Mijn man lag bij de kinderen in de tent. Ik ben ongedoucht naast hem gaan liggen en heb die nacht geen oog dichtgedaan.

Vrienden

We gaan al jaren met ons gezin naar dezelfde camping in Frankrijk. Een prachtige plek in het zuiden, waar we inmiddels al heel wat vaste gasten hebben leren kennen. Met sommige van hen zijn we vrienden geworden.

Als we aan onze kinderen zouden opperen dat we een keer ergens anders heen willen gaan, hebben we ruzie, vrees ik. En wij willen het ook niet anders; never change a winning team – toch?

Knappe man

Een van de vaste kampeerders is Roel met zijn gezin. Een heel leuke en knappe man met twee prachtige dochters en een ontzettend charmante vrouw. Charmant, maar supersaai.

Ze gaat altijd als eerste naar bed, drinkt geen druppel alcohol en zit – als wij nog bijkomen van de zoveelste gezellige borrel, de avond ervoor – in de ochtend alweer helemaal tot in de puntjes verzorgd voor de tent met verse broodjes.

Monogamie

Roel houdt wel van een feestje, net als Sander en ik. We eindigen regelmatig met een klein groepje en heel veel drank rondom de vuurkorf. Roel speelt gitaar, we zingen op zulke avonden ook vaak met z’n allen. Het heeft iets heel romantisch.

Twee jaar geleden ging Sander wat eerder naar bed. ‘Even wat uurtjes bijtanken,’ zei hij. Roel en ik bleven zitten. Toen ook de laatste kampeerders vertrokken, wilde ik ook opstaan. ‘Blijf nog even,’ zei Roel. We raakten verzeild in een persoonlijk gesprek over de liefde.

Roel geloofde niet in monogamie, zei hij en daarbij keek hij mij indringend aan. Als het aan hem lag, koos hij voor een open relatie. Zij vrouw wilde daar echter niets van weten. Ik wist niet zo goed wat ik ermee aanmoest, maar zijn woorden hielden mij de verdere vakantie bezig.

Intiem gesprek

Ook vorig jaar was Roel er weer met zijn gezin. Halverwege de vakantie werd een van onze jongens ’s avonds angstig wakker – hij had gedroomd. Sander besloot bij hem te gaan liggen - het was ook al laat. ‘Ik zie je zo wel verschijnen,’ zei hij.

Dat ‛zo’, werd uren later. Opnieuw ontstond er tussen Roel en mij een intiem gesprek. Daar bleef het dit keer alleen niet bij. Toen iedereen naar bed was, besloten we nog een stukje over de camping te wandelen. Ik wist wat er zou gebeuren, mijn hele lijf stond onder hoogspanning.

Als twee pubers zochten we zo onopvallend mogelijk naar een plek waar niemand ons zou vinden. Die vonden we uiteindelijk achter een oud opslaggebouwtje. We zoenden elkaar alsof ons leven er vanaf hing.

Ongemakkelijk

Roel liet zijn handen over mijn rug glijden, langs mijn billen naar beneden, zo onder mijn jurkje. Toen ik merkte dat zijn hand nog verder op onderzoek uitging, ontsnapte er een opgewonden geluid uit mijn mond. ‘Ssssst,’ zei Roel.

We schoten allebei in de lach. We stonden dan wel uit het zicht, maar als er iemand langsliep, hadden ze ons zeker gehoord. Het was allemaal té spannend. Aan Sander dacht ik niet. Ik ging volledig op in het moment. We hebben seks gehad, op een extreem ongemakkelijke manier.

Maar wat was het geweldig. Wat er werkelijk was gebeurd, drong pas tot me door toen ik een half uur later naast Sander in bed kroop. Mijn lijf was bezweet, ik had niet kunnen douchen. Ik kon alleen maar hopen dat Sander niets zou merken.

Schuldgevoel

De rest van de vakantie is er niets meer gebeurd. Wel wierpen Roel en ik elkaar betekenisvolle blikken toe. Dit zou tussen ons blijven, zeiden we. Het schuldgevoel kwam in Nederland pas. Wat had ik gedaan?

Het knaagt nog steeds aan me, hoewel ik het zoveel mogelijk probeer weg te drukken. Ik heb me laten leiden door de spanning, door het moment en natuurlijk ook door de alcohol. Als Sander het ontdekt, is ons huwelijk voorbij.

Verleiding

Ook dit jaar zal Roel weer met zijn gezin op de camping staan, in dezelfde weken als wij. Ik kijk er met gemengde gevoelens naar uit. Ergens vind ik het weer heel spannend om hem te zien, we hebben het afgelopen jaar bewust nauwelijks contact met elkaar gehad.

Aan de andere kant wil ik niet opnieuw in de verleiding komen. Iets in mij zegt dat Roel het mij heel moeilijk gaat maken… Ik heb me voorgenomen niet te veel te drinken en sterk te blijven. Maar of dat lukt?”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.