1236646
Vrouw

Geïnspireerd door Boer zoekt vrouw

Absurde plattelandsthriller

Rhijja Jansen schreef een ongewoon opwindende en absurde plattelandsthriller die je, als je er eenmaal aan begint, niet meer loslaat. De schrijfster werd door haar eerdere boeken tot datingspecialiste gebombardeerd.

In Mannen! Waarom hij doet wat hij doet legt de enthousiaste Jansen uit waarom hij een hekel heeft aan shoppen, waarom hij niet naar de dokter gaat en waarom een man geen last heeft van cellulite.

In Eerste hulp bij liefdesverdriet steekt ze mensen met ludduvuduh een hart onder de riem en in Vrouw schaakt man neemt de schrijfster het heft in eigen hand. Ze wacht niet langer op de prins op het witte paard maar bestijgt de ros zelf. Met handige tips om mannen te versieren.

Boederij

Haar meest recente boek, Boer zoekt m/v is een vrij absurdistische thriller. Hoofdpersoon Fanny wordt na vijf jaar gedumpt door haar vriend. Een vriendin geeft Fanna op voor het televisieprogramma Boer zoekt vrouw en wordt geselecteerd. Dat wordt dus logeren op de boerderij!

Om het boerderijleven zo realistisch mogelijk weer te kunnen geven duikt de schrijfster een paar dagen onder in het boerenleven. Zij filmde haar belevenissen, hetgeen vrolijke filmpjes heeft opgeleverd.

Rillen

Haar beautyritueel is om te rillen maar „het levert wél een superzachte huid op. Ik wil ook de nieuwe deelnemers aan het televisieprogramma de tip meegeven om er toch een beetje appetijtelijk uit te blijven zien. Het oog wil ook wat hè, ook al loop je in een blauwe overall rond! Gewoon een knoopje meer open laten staan en tijdens het melken niet zo door de knietjes zakken maar lekker diep voorover buigen."

Bekijk hier Rhijja’s eigen beautyritueel...

Mooi met koeienvlaaimasker...

Nog meer leuke filmpjes van Rhijja zien? Zo springt ze a la Marilyn Monroe van een hooibaal en ze twirlt met een hooivork in een heus twirlpakje op het erf van boer Jan.

Boer zoekt vrouw is weer vanaf 2 september te zien bij de KRO op Ned. 1

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+!