Vrouw/Horoscopen
1241376950
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 25 mei - Zoek contact met gelijkgestemden, Steenbok!

Vanwege enige gevoelloosheid kun je geneigd zijn iets niet te doen of op een andere manier, Tweelingen!

Vanwege enige gevoelloosheid kun je geneigd zijn iets niet te doen of op een andere manier, Tweelingen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Vanwege enige gevoelloosheid kun je geneigd zijn iets niet te doen of op een andere manier, Tweelingen!

Vanwege enige gevoelloosheid kun je geneigd zijn iets niet te doen of op een andere manier, Tweelingen!

VANDAAG JARIG

De kosmos bemoeit zich dit jaar mondjesmaat met je welzijn. Je zult niets te klagen hebben en als er al klachten ontstaan zal dat tijdelijk zijn. Ook het thuisfront zal geen prominente rol spelen. Dat is dus positief. Je zult vooral voldoening proeven als je carrière soepel verloopt.

MORGEN JARIG

Je zult niet of nauwelijks aandacht hoeven besteden aan je gezondheid, er kan weinig fout gaan. Heb je klachten dan nemen deze af, al zullen er perioden zijn dat je kwetsbaarder bent, zeker als allergieën een rol spelen. Houd je aan eventueel voorgeschreven medicatie. Experimenteer niet.

RAM

Beperk vermoeiende klussen tot een minimum als je vitaliteit je in de steek laat. Zet je in voor mensen die het minder hebben, maar overdrijf je bemoeienis niet. Werk je hard, dan moet je ook tijd met geliefden doorbrengen.

STIER

Werk zo veel mogelijk in je eentje en zet ideeën op papier voor je ze weer vergeet. Er is sprake van creatieve en speelse invloeden. Verzet je tegen de neiging de boel de boel te laten en voorkom zodoende een pijnlijke situatie.

TWEELINGEN

Gebrek aan vitaliteit kan je parten spelen. Vanwege enige gevoelloosheid kun je geneigd zijn iets niet te doen of op een andere manier. Variatie is het zout in de pap, wees dus niet bang je routine te wijzigen of iets aan te passen.

KREEFT

Door hulp vanachter de schermen kun je op succes rekenen waar het een vooruitstrevend project betreft. Tijdens een sollicitatiegesprek zul je indruk maken. Blijf echter bescheiden, ook al weet je dat je de baan in je zak hebt.

LEEUW

Een financiële deal kan met vertraging te maken krijgen. Mensen ver weg houden je aandacht gevangen en kunnen een afspraak vergeten. Romantiek kan vandaag een belangrijke rol spelen; je hunkert naar wat opwinding.

MAAGD

Van de krachtige energie die door de kosmos stroomt kun je wat opvangen. De maan is vandaag op een of andere wijze een bron van inspiratie. Ideeën die hun tijd vooruit zijn kunnen een belangrijk verkoopsucces worden.

WEEGSCHAAL

Je kunt het gevoel hebben dat anderen je niet begrijpen. Hoewel dit een tijdelijke fase is, is er een gerede kans dat het nog een paar dagen duurt voor je weet waar je aan toe bent. Tracht je werkomstandigheden te verbeteren.

SCHORPIOEN

Let op details en geniet ervan je werk geheel in de hand te hebben. Stel, als dat kan, een werkschema op dat je welzijn en gezondheid ten goede komt. Maak sport en/of een dieet onderdeel van je dagelijkse routine.

BOOGSCHUTTER

Een gevoel van onafhankelijkheid kan de overhand krijgen. Je zult iets willen doen wat afwijkt van de gebruikelijk werkwijze, maar daardoor zal het niet meevallen af te maken wat er op je takenlijst staat voor vandaag.

STEENBOK

Zoek contact met gelijkgestemden en bouw een netwerk op van vrienden en relaties. Stel je wat assertiever op als je ongelukkig bent over de voorwaarden van een zakelijk partnerschap. Je hoeft het niet iedereen naar de zin te maken.

WATERMAN

Wees geduldig waar het jezelf en anderen betreft. Vriendschap is een kostbaar goed als het om teamwerk gaat. Het moet niet moeilijk zijn om anderen te laten weten hoezeer je hen waardeert. Spreid je energie over diverse zaken.

VISSEN

Je huis opknappen kan een genoegen zijn en je creatieve kant in staat stellen zich te uiten. Het hoeft niet veel te kosten als je het zelf doet. Maak eerst een goed plan en verdiep je in de juiste technieken. Maak er een weekend voor vrij.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.