Vrouw/Seks & Relaties
1243346078
Seks & Relaties

Sabrina: Mijn man ging vreemd met minstens 16 vrouwen

Hoewel de meeste stellen het bijltje er na één buitenechtelijke escapade bij neergooien, is er bij Sabrina (47)* nog steeds geen haar op het hoofd die daar aan denkt, al is haar man al zestien keer vreemdgegaan. "Volgens mijn vrienden en familie is het mijn eigen schuld, omdat ik wil swingen."

Dat haar man elke keer naast de pot pist, ligt volgens Sabrina niet aan haar. "Ik heb een heel hoog libido, dus we hebben vaak genoeg seks. Daarnaast zijn we fervente swingers en genieten daarom ook vaak in clubs en met stellen van het internet."

Swingen

Volgens de vrienden en familie van Sabrina is het swingen dan ook precies de reden dat haar man denkt dat hij met het vreemdgaan weg kan komen. "Volgens hen zet ik hem tot het bedriegen aan, maar ik snap het gewoon niet. Ik wil áltijd!"

Als haar man het bij een ander zoekt, is dat dan ook vaak op momenten dat hij niet bij Sabrina in de buurt is. Volgens haar is hij voor werk vaak in hotels en in het buitenland en loopt het daar vaak uit de hand. "Als we niet bij elkaar zijn, skypen of bellen we elke dag. Als hij dan niet opneemt en later appt dat hij 'In slaap was gevallen' dan weet ik eigenlijk wel genoeg."

Bewijs

Dat het bij zestien verschillende minnaressen zou zijn gebleven, gelooft Sabrina dan ook niet. "Van die vrouwen heb ik bewijs", vertelt ze. Toen ze bijvoorbeeld zag dat een vrouw haar man telkens compromitterende foto’s stuurde, mailde ze haar terug dat als het nog één keer zou gebeuren, de foto’s op internet zouden belanden.

Ook krijgt Sabrina regelmatig mailtjes van mannen die aan haar vragen of ze op de hoogte is van het gedrag van haar man. "Ze vragen me dan of ik weet dat mijn man het bed deelt met hun partner. En soms vragen ze dan zelfs of ik dan niet met hen wil slapen."

Achterdochtig

Ondertussen is Sabrina behoorlijk achterdochtig geworden. "Het gaat natuurlijk maar om seks en uiteindelijk komt hij altijd bij mij terug, maar ik vind het ontzettend vervelend dat hij het elke keer bij een ander zoekt."

"Daarom maak ik ook nog altijd stampij als ik weer achter een avontuurtje van hem kom. Ik ben dan boos en verdrietig, moet huilen. Maar aan de andere kant houd ik ontzettend veel van hem en hebben we het heel leuk, dus ik wil ook niet bij hem weg."

Internetspeuren

Het gaat Sabrina allemaal duidelijk niet in de koude kleren zitten. Daarom controleert ze zijn mobiel en is ze ondertussen een pro op het gebied van 'internetafspeuren'. Ook vraagt ze vaak of hij 'weer bezig is'. Waarop haar man natuurlijk antwoordt van niet.

Maar eerlijk is eerlijk: haar man steekt zijn gedrag niet bepaald onder stoelen of banken. Met een beetje googelen, vind je zijn accounts zo."Ik zag hem op verschillende sekssites staan" vertelt Sabrina.

Seks is maar seks

De laatste keer dat haar man vreemdging, was de maat vol en zijn ze gaan praten met een psycholoog. "Dat heeft volgens mij wel erg geholpen. Ik steek mijn handen er niet voor in het vuur, maar volgens mij zijn er wel wat lichtjes gaan branden. Het voelt echt alsof hij weer bij me is."

Het gaat Sabrina ook niet per se om de seks, want 'dat is maar seks'. Het gaat haar erom dat ze hebben afgesproken dat ze óf samen seks hebben óf niet. Daarnaast is ze in een eerder huwelijk bedrogen; haar ex had veertien maanden een minnares. "Dat doet pas echt pijn. Het is altijd afwachten of je wordt ingewisseld voor een beter exemplaar."

Vrouw-op-vrouw

Haar man delen, kan Sabrina verder wel makkelijk. "Hij is de jaloerse van de twee. Maar ik zou nooit vreemd kunnen gaan. Het swingen was wel mijn idee. Toen ik single was, ging ik namelijk een keer mee met een stel dat swingt en dat vond ik reuze spannend."

"Samen genieten we er ook ontzettend van. Soms spreken we ook weleens af met alleen een man of een vrouw, dat is ook hartstikke leuk. Ik vind vooral vrouw-op-vrouw erg opwindend. Maar meestal daten we met stellen."

Clubs

Sabrina en haar man hebben een voorkeur voor clubs met alleen koppels. "Alleenstaande mannen die alleen maar komen kijken, kunnen het beter bij een betaalde dame zoeken."

Verder zijn die avonden in de club volgens Sabrina vooral heel leuk. "Wij gaan er altijd heen in de veronderstelling dat we het samen gezellig gaan hebben. We drinken wat, eten een hapje, gaan misschien het bubbelbad in en komen dan misschien nog een stel tegen. Soms zien we ook vrijende mensen en sluiten wij ons daarbij aan of doen anderen dat bij ons."

"Vrienden en familie snappen er vaak helemaal niks van. Maar toen laatst een vriendin van mijn partner uit het buitenland naar Nederland overkwam, wilde ze swingen ook graag proberen. Uiteindelijk hebben mijn man en ik vier uur op een bankje gewacht tot zij eindelijk klaar was!"

*Deze naam is gefingeerd, maar bekend bij de redactie

Klik hier voor meer informatie

JIJ op VROUW.nl

Ben jij ook, net als Sabrina, weleens bedrogen? Of héb je weleens bedrogen? Of ben je een swinger en wil je daarover vertellen?

Dat kan dan hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.