Vrouw/Praat Mee
124467039
Praat Mee

Is jouw kind weleens mishandeld? En wat heb je toen gedaan?

vader trekt portemonnee

vader trekt portemonnee

Een Arnhemmer (23) werd afgelopen vrijdagnacht tijdens het uitgaan op brute wijze het ziekenhuis in geslagen en geschopt. De vader van het slachtoffer wil nu weten wie verantwoordelijk is voor de mishandeling en looft daarom een beloning van 500 euro uit voor de gouden tip.

vader trekt portemonnee

vader trekt portemonnee

De betreffende twintiger werd vrijdagnacht rond 2:00 uur voor de deur van discotheek Aspen Valley in het centrum van Arnhem meerdere keren geslagen door twee of drie jongens, vertelt vader Rob tegen Omroep Gelderland.

Gouden tip

De jongen werd tegen de grond gewerkt en ook nog eens tegen zijn hoofd geschopt. Die nacht kregen zijn ouders het nare telefoontje dat hun zoon op de spoedeisende hulp ligt.

"Hij was er behoorlijk slecht aan toe", vertelt Rob die aangifte deed voor zijn zoon. "Hij had meerdere vuistslagen in zijn gezicht gehad. Zijn hoofd was bont en blauw en hij had inmiddels meerdere hechtingen gekregen."

Voor de politie is het nog onduidelijk wie verantwoordelijk zijn voor de straatmishandeling en waarom. Tot grote frustratie van zijn ouders. De gouden tipgever kan in elk geval rekenen op 500 euro van vader Rob. "Dat is me het absoluut waard, geld is vaak een goede motivator."

Praat mee

Is jouw kind weleens mishandeld? En hoe heb je toen gehandeld? Zou je een beloning uitloven om de pakkans van de dader(s) te vergroten? En zo ja, hoe hoog? Of vind je het verstandiger om het aan de politie over te laten? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.