1245281
Vrouw

Dag 5 in de week van Mavalda

'Wow, je eigen kind tussen die grote voetballers'

Deze week kijken we mee in het leven van Mavalda Smelik-Maduro. Haar dochter is "ons ballenmeisje"

Sharuska is aanstaande zaterdag één van de ballenmeisjes van het Nederlands elftal is tijdens het WK-kwalificatie duel tegen Schotland in de Amsterdamse Arena.

Mavalda zal je de hele week op de hoogte houden van alle spannends wat haar dochter en zij zullen meemaken.

Zaterdag zit ze natuurlijk als een echte trotse moeder betaamt op de tribune.

  Naam: Mavalda Smelik-Maduro

Beroep: Administratief medewerkster Verzekeringen

Burgerlijke status: getrouwd met Bert Smelik

Kinderen: Brendon (26) en Sharuska (15)

Favoriete website: www.rogerfederer.com

Typisch vrouw: er altijd verzorgd uitzien

Dag 5...

The day after. Vandaag met z’n allen heerlijk uitgeslapen. Dat was ook wel nodig na zo’n inspannende en enerverende dag gisteren. Wat was het een feest om dit mee te mogen maken.

Niet alleen omdat het Nederlands Elftal dik met 3-0 won van de gezellige Schotten, maar vooral ook omdat Sharuksa weer een prachtige ervaring aan haar mooie leventje heeft kunnen toevoegen als ballenmeisje bij het Nederlands Elftal.

De dag begon al om half twee bij de Arena waar we verwelkomd werden door het Nuon team. Alles was perfect geregeld en we zijn dan ook niks tekort gekomen. Na een uitgebreide rondleiding door de Arena gingen we naar de naastgelegen voetbalvelden van Amstelland waar de kinderen een training kregen van John van der Brom.

Sharuska werd kort daarvoor met 3 anderen nog apart genomen om opnames te maken met “good old” Harry Vermeegen. Harry voorzag de kinderen van de nodig tips en tricks op het gebied van ballenjongen/meisje, natuurlijk weer op zijn eigen ludieke manier.

Na een gezamenlijke maaltijd in het restaurant van Soccer World gingen de kinderen naar beneden en zagen we hen pas weer terug langs de lijn. Wat een mooi gezicht om je eigen kind op het veld tussen de grote voetballers te zien lopen.  Ook leuk om eens live een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal mee te maken. Ik moet zeggen ze maken er wel een feest van hoor.

Gelukkig werden er geen fouten gemaakt door onze ballenkinderen en we ontvingen hen dan ook met luid applaus toen ze na de wedstrijd weer bij ons terug kwamen.

Al met al dus een prachtige ervaring en we zijn het energieke marketing team van Nuon hier dan ook erg dankbaar voor.