Vrouw/Horoscopen
1251457241
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 september - Wees niet arrogant, Weegschaal

Als je gaat shoppen kun je miskopen doen; maak geen ruzie, Maagd.

Als je gaat shoppen kun je miskopen doen; maak geen ruzie, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Als je gaat shoppen kun je miskopen doen; maak geen ruzie, Maagd.

Als je gaat shoppen kun je miskopen doen; maak geen ruzie, Maagd.

VANDAAG JARIG

Degenen die financieel van je afhankelijk zijn, houden van jou. Anderen zien je als iemand die het goed gaat. Jouw sexappeal en libido nemen toe en je wordt ook moediger. Hoewel je ervan houdt zaken snel af te wikkelen, dringt de kosmos aan op geduld. Besef dat haast tot ongelukken kan leiden.

RAM

Een partnerschap loopt gevaar; jouw hang naar onafhankelijkheid kan je in de weg zitten. Ben je bereid daaraan een relatie op te offeren? Bedenk hoe je een geliefde zekerheid kunt bieden zonder jezelf beperkingen op te leggen.

STIER

Wat je zegt zal niet helpen als iemand echt bang is; je weet zelf hoe dat voelt, dus toon sympathie. Neem op het werk de leiding en doe waar anderen tekort zijn geschoten. Laat je niet van de wijs brengen door negatief commentaar.

TWEELINGEN

Iets waar je al geruime tijd naar uitkijkt kan worden afgelast. Teleurstelling is begrijpelijk. Probeer wat minder om zaken naar jouw hand te zetten; toon liever waardering voor hetgeen er om je heen gebeurt. Forceer geen besluiten.

KREEFT

Passie tonen en een standpunt innemen werkt in jouw voordeel. Mannen die voor een vrouw werken zullen worden uitverkoren, vrouwen met een man aan de leiding kunnen met succes hun charme inzetten. Dat is de realiteit.

LEEUW

Veranderingen kunnen je van slag brengen. Er ontspannen op reageren zal moeilijk zijn, maar is het beste. Je kunt anderen versteld doen staan met jouw geheugen of met een publiek optreden. Bemoei je niet met andermans leven.

MAAGD

Vaak weet je wat lucratief kan zijn, maar vandaag lijkt jouw inschatting minder accuraat. Je kunt te inhalig of te buitenissig zijn. Neem een opkikkertje als je niet helemaal fit bent. Als je gaat shoppen kun je miskopen doen. Maak geen ruzie.

WEEGSCHAAL

Met een partner kan een ernstig meningsverschil ontstaan en je ego kan een deuk oplopen. Wees niet arrogant als je je mening verkondigt. Geef geen adviezen met betrekking tot geld. Financiële misverstanden loeren om de hoek.

SCHORPIOEN

Een verstandige benadering van problemen levert originele oplossingen op, waarmee je indruk kunt maken. Ook in een financiële situatie kun je iets bedenken waarvan je zult profiteren. Spreek regels af en handhaaf ze ook zelf.

BOOGSCHUTTER

Je kunt geïrriteerd raken als iemand alle belangstelling naar zich toetrekt. Probeer aardig en waardig te blijven en toon zelfvertrouwen. Focus op jouw speciale talenten en waardigheden als je energie te wensen overlaat.

STEENBOK

Een eigenzinnige stemming kan de relatie met huisgenoten onder druk zetten. Rebelleren tegen routine is soms goed, maar jouw woorden en daden kunnen anderen verwarren of zelfs schokken. Mijd elke vorm van gokken.

WATERMAN

Je kunt in een situatie terechtkomen waarin je niet weet wat je moet zeggen. Verzamel zoveel mogelijk feiten voor je aan een discussie begint. Laat je niet kisten door iemand die zich meer een vijand dan een vriend toont.

VISSEN

Neem geen belangrijke financiële besluiten; je voelt zaken momenteel minder goed aan. Besef dat jouw ambitie om te slagen je privérelatie in gevaar kan brengen. Laat je leiden door je verstand en streef naar een gezond evenwicht.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.