Vrouw/Dagboek van een minnares
1266993963
Dagboek van een minnares

Deel 164: ‛Het idee dat je het met iemand anders doet, vind ik best geil’

Met open mond keek ik Frank aan. Had hij nou echt zijn broer en zijn vrouw op een diner voor zakenrelaties uitgenodigd? “Ik wist niet dat het etentje ook voor familie was,” perste ik er dan ook uit. “Wij doen het management van Josien, zoals je weet,” zei Frank scherp. “Ze gaat heel goed met haar blog en kookboek. We hopen eigenlijk dat ze een eigen kookprogramma krijgt of gaat koken bij Koffietijd of zoiets.” “Huh? Die lelijke dikke trol?” “Let op je woorden, Laura. Je hebt het toevallig wel over mijn schoonzus die ik heel graag mag.”

Ik moest iets doen voor het uit de hand zou lopen. Ik belde dus Mark, die meteen opnam. “Schoonheid! Hoe gaat het? Ik mis je!”

“Nou, ik hoor net dat we elkaar vanavond zien,” zei ik koel. “Dat had je wel even mogen zeggen.”

“Het leek me eigenlijk wel een leuke verrassing,” antwoordde Mark. “Maar nu kan ik vragen of je iets lekkers aantrekt.”

Ik zuchtte. “Dat zie ik nog wel. Maar ik heb wel iemand uitgenodigd. Een man die ik kortgeleden heb leren kennen.”

“Je weet dat ik niet jaloers ben,” zei Mark. “Het idee dat je het met iemand anders doet, vind ik best geil.”

Scharrel

“Ik heb het nog nooit met hem gedaan,” zei ik tegen hem. “Maar hij weet niet dat ik een geheime minnaar heb. Dus ik hoop dat hij niks vermoedt en dat Josien zich een beetje inhoudt vanavond. Kun je niet thuisblijven?”

“Thuisblijven? Nee hoor. Ik verheug me erop om je nieuwe scharrel te bekijken.”

Geïrriteerd hing ik op. Ik had net zo’n zin in vanavond. En nu moest ik op eieren lopen om de boel niet spaak te laten lopen. Misschien ging Josien wel heel lelijke dingen tegen Javier zeggen en ook al was ik niet verliefd, ik was wel heel blij met zijn vriendschap.

Ik werd door Frank bij de deur gezet om iedereen te verwelkomen met een drankje. Gelukkig had ik wel een tafelschikking mogen maken en ik had Mark en Josien aan de ene kant en Javier en mezelf aan de andere kant van de tafel gezet. Mark en Josien kwamen als een van de eersten binnen. Mark gaf me een zoen op mijn wang en Josien liep me straal voorbij. Hopelijk zou ze me de hele avond negeren. Javier kwam pas binnen toen we allemaal al aan tafel zaten. Hij had me al geappt dat-ie later was omdat hij het druk had, maar daardoor viel zijn aanwezigheid nog meer op.

Pilot

Frank begon het diner met een toost. Hij tikte tegen zijn glas en zei dat hij iedereen welkom heette en dat hij speciaal op zijn assistente Laura wilde proosten, omdat ik zo mijn best had gedaan om deze avond in goede banen te laten verlopen.

“Bovendien,” zo zei hij, “heeft ze een pilot gedaan voor een nieuw tv-programma dat volgend voorjaar op tv zal verschijnen. Dankzij Laura heeft de producer het kunnen verkopen aan een zender. En het allerleukste is… ook deze aflevering komt op tv. Gefeliciteerd, Laura!”

Ik zweette peentjes. Wat betekende dit? Ging hij nu aan iedereen vertellen waar het programma over ging? En moest ik dan inderdaad met die twee mannen op date en met de winnaar een romantisch weekend weg? Dat zou Mark nog wel accepteren, maar Javier absoluut niet. Gelukkig zei Frank dat hij nog niks over de inhoud van het programma mocht vertellen. Dat betekende dat ik nog even uitstel van executie had. Ik hoopte dat Frank zou begrijpen dat Javier het niet leuk zou vinden als dit uit zou komen.

Geheim

Het voorgerecht werd geserveerd. Ik dronk alleen water, want ik wilde mijn hoofd helder houden. Ik moest zorgen dat Josien en Mark niet met Javier zouden gaan praten en dat Javier niks over dat tv-programma zou vragen. Maar dat deed hij natuurlijk wel. “Waar gaat het programma over?”

“Dat is nog geheim. Daarom heb ik er nog niks over verteld.”

Gelukkig accepteerde hij dat en begon over een ander onderwerp. Josien en Mark bleven gelukkig uit de buurt.

Gevaarlijk

De avond kroop voorbij en het was al half 11 toen eindelijk de koffie kwam. Ik moest heel nodig plassen en excuseerde me bij de rest.

Toen ik het toilethokje verliet, werd ik door twee sterke armen teruggeduwd. Mark!

“Wat doe je hier? Dat is veel te gevaarlijk,” siste ik.

“Ik kon het niet laten. Ik zit al de hele avond naar je te kijken en naar je te verlangen,” antwoordde hij.

Hij deed de deur op slot en liet twee vingers in mijn slipje glijden. “Ik laat je pas gaan als je bent klaargekomen.”

Vakkundig bracht hij me bijna tot een hoogtepunt. En net toen ik het bijna niet meer kon houden en met knikkende knieën in zijn schouder beet, werd er op de deur geklopt.

Een stem zei: ‘Doe open! Nu! Ik weet precies wat jullie daar aan het doen zijn!”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.