Nieuws/Vrouw
1272982
Vrouw

Open brief

Lieve Merel en Tessa van The Green Happiness, trek je niets aan van de kritiek!

Onze stagiaire Simone Lenkens (23) is dol op The Green Happiness. In deze brief zet ze uiteen waarom: "Tijdens mijn studententijd ben ik een paar kilo aangekomen die ik liever kwijt dan rijk ben. Nu ben ik geen zwaargewicht, maar het gaat mij om die laatste kilo’s die het verschil maken tussen een mooi figuur en een beetje chubby. Dankzij diëtisten Tessa Moorman en Merel von Carlsburg van The Green Happiness ben ik op de goede weg en heb ik veel meer energie", schijft ze.

Laatste kilo's

Nu ben ik geen zwaargewicht, maar het gaat mij om die laatste kilo’s die het verschil maken tussen een een mooi figuur en een beetje chubby. Dankzij diëtisten Tessa Moorman en Merel von Carlsburg van The Green Happiness ben ik op de goede weg en heb ik veel meer energie", schijft ze.

Lekker in je vel

"Ik volg jullie maar volgens culinair journalist Karin Luiten ben ik ‘een jonge, onzekere vrouw die zich ergens aan wil vastklampen en die behoefte heeft aan houvast.’ Ik vind dat nogal een uitspraak die ze hier doet. Eigenlijk vind ik het een belediging. Het gaat hier niet om onzekerheid, maar over lekker in je vel zitten. Ik kan oprecht zeggen dat dat met hun hulp lukt."Lees verder op VROUW.nl: 'Zo blijft chocolade moeilijk te weerstaan en hoewel ik pizza zonder kaas verassend goed te doen vond, is pizza met kaas toch écht lekkerder!'