Nieuws/Vrouw
1273117
Vrouw

Praat mee

Het sprookje Brangelina... Wie geloofde erin?

Breaking news: De Amerikaanse actrice Angelina Jolie (41) wil weg bij Brad Pitt (52) en heeft de scheiding aangevraagd! Tal van redenen strijden om voorrang.

De reden: het meest voorkomende irreconcilable differences, oftewel 'onoverkomelijke verschillen'. Oh nee: Angelina was helemaal klaar met de manier waarop Brad met hun zes kinderen omgaat. Oh nee: Brad heeft een relatie met zijn Franse Alleid-collega Marion Cotillard (40)...

Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren: met rode konen kwam een hoofdredactielid naar mijn bureau: Jennifer Aniston en Brad Pitt gingen na vijf jaar scheiden en Pagina Privé moest worden 'schoongeveegd'. Ik moest binnen een uur een pagina (vóór het tabloidtijdwerk) vol pennen over De Scheiding en De Reden: Brad Pitt was als een blok gevallen voor zijn Mr. & Mrs. Smith-collega Angelina Jolie.

Drugsgebruik

Inmiddels zijn we elf jaar verder en wacht Brad een tweede scheiding. En hoewel op de officiële papieren irreconcilable differences als reden wordt vermeld, is volgens het doorgaans goedgeïnformeerde TMZ een discussie over hun zes kinderen de druppel. Bovendien zou Angelina het helemaal hebben gehad met Brads drugsgebruik en woede. Lees verder en praat mee op VROUW.nl!