1277545
Vrouw

Open brief

'Lieve Chantal, ik vind je dapper!'

Vorig jaar januari verscheen er een seksfilmpje op Facebook, waarin Chantal met haar ex te zien is. Het filmpje werd razendsnel verspreid en Chantals leven stond volledig op z'n kop. Sindsdien doet ze er alles aan om de dader te vinden en te straffen. En hoewel gelukkig heel veel mensen achter haar staan, krijgt ze ook de nodige bagger over zich heen. Journalist Hester Zitvast steekt haar een hart onder de riem met een open brief.

Beste Chantal-uit-Werkendam,

Dapper

Ik vind je dapper. En dat mag ook best eens gezegd. Dat wat jij destijds met die jongen deed en wat gefilmd is en online gezet, doet het gros van Nederland met enige regelmaat. Er is niets geks aan, het is gewoon volstrekt menselijk gedrag. Bij die anderen werd het alleen niet gefilmd. En dus ook niet online gezet.

Bewuste filmpje

En hoewel je dat filmen natuurlijk beter niet had kunnen toelaten, is het uiteraard nooit je bedoeling geweest dat heel Nederland van dat intieme moment kon meegenieten. Daar is maar één iemand schuldig aan en dat is degene die besloot jou een hak te zetten. De persoon die dat bewuste filmpje online zette. Lees verder op VROUW.nl.