Vrouw/Praat Mee
1278669994
Praat Mee

Wanneer huilde jij voor het laatst?

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild?

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild?

Premier Mark Rutte en Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet gingen woensdagavond met elkaar in debat op televisie. Aan de vooravond van de Europese verkiezingen van vandaag kruisten de politici de degens. Er vond een ongemakkelijk moment plaats toen Baudet aan de premier vroeg wanneer hij voor het laatst had gehuild.

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild?

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild?

De voorman van FvD vroeg tijdens het debat aan Rutte: "Wanneer heeft u voor het laatst gehuild?" De premier antwoordde: ''Ik heb gehuild toen mijn vader overleed. Ik heb gehuild toen mijn broer overleed. Ik heb gehuild toen recent mijn oudste zuster overleed. Dat zijn zeer emotionele momenten.''

Te persoonlijk

Vervolgens vroeg Baudet wanneer de zus van de premier was overleden. ''Vier jaar geleden'', antwoordde Rutte. Baudet condoleert de premier en verspreekt zich vervolgens: ''Vier maanden geleden.'' Het publiek hoonde om de persoonlijke vragen. Op social media reageerden kijkers ook op het voorval. Mensen vonden het gesprek te persoonlijk en begrepen niet waar Baudet heen wilde met zijn vragen.

Bekijk het filmpje hieronder:

Praat mee

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild? En wat vind je ervan als mensen zich kwetsbaar op durven te stellen over emotionele onderwerpen? Is dat een zwakke of juist een sterke eigenschap? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.