Vrouw/Seks & Relaties
1279877959
Seks & Relaties

Deel 74: 'Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer'

Deel 74: 'Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer'

Deel 74: 'Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer'

Verbluft kijk ik Frank na. Hier ben ik mooi klaar mee: een nacht lang elf- en twaalfjarige jongens in de gaten houden met een rooie furie terwijl ik had gerekend op een romantisch onderonsje met haar ex-man.

Deel 74: 'Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer'

Deel 74: 'Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer'

Ik gluur uit mijn ooghoeken naar Elle. Ze is het type vrouw waar mannen dol op zijn: klein, mooi en een grote bek. Ik heb het er niet zo op. "Sorry van mijn uitval," zegt ze. "Het was meer de schrik dan de pijn." Ik glimlach gemaakt. Als ik het niet dacht; nu gaat ze aardig doen. Voor dat soort vrouwen moet je oppassen.

Samenzwering

"Wat heb jij mee?" babbelt ze verder. Ik wijs naar buiten waar Jurre en zijn teamgenootjes met een bal zie stoeien. "Ja, Jurre," knikt ze. "Ik bedoelde eigenlijk: wat heb jij meegenomen qua drank?" Ha, ze zet de popiejopie troef in: samenzwering zoeken tegen de kampregels. "Wodka." "Top. Ik heb wijn." "Foei," antwoord ik. Dan laat ze een stralende lach zien en geef ik me min of meer gewonnen.

Het wordt een intens vermoeiend kamp. Uit de weekendtassen van de ouders komt drank, uit de tassen van de kinderen komt snoep. Ouders teut, kinderen hyper. Uren na de vastgestelde bedtijd, rent nog steeds een deel rond. Blijkbaar hebben ze afgesproken ploegendiensten te draaien: de ene helft is op als de andere helft slaapt.

Zodra die laatste helft weer wakker wordt, valt de eerste helft in slaap. Ik ben voornamelijk bezig met de wakkere helft weer naar bed te sturen en hier en daar kots op te ruimen.

Overdrijven

"Er zijn heel veel kampgangers met snoep. Dat was toch verboden?" beklaag ik me in de groepsapp. "Ja," antwoordt Elle. "Net als drank voor de ouders *knipogende smiley*" "Ik heb maar een drupje mee," verdedigt Leo, een kampvader, zich. "Voor als de kinderen slapen *blozende smiley*" "Dat doen ze dus niet met al die kleurstof," reageer ik.

"Mooi," reageert een ouder die niet mee op kamp is. "We hadden ook afgesproken dat er niet gedronken zou worden bij de kinderen" "Lekker makkelijk afspreken als je zelf niet mee bent," reageert Elle. "Ja," valt Leo haar bij. "Het alcoholverbod gold voor de borrel vanmiddag. Niet voor nu" "Dus er past een groep dronken mensen op mijn kind. Fijn idee!" merkt iemand op "Dronken??? Je kunt natuurlijk ook overdrijven," kat Elle terug

Stier

De volgende dag ben ik gesloopt. Thuisgekomen val ik neer op de bank. 'Even mijn ogen dicht,' denk ik. Ik kan niet te lang slapen want ik moet nog boodschappen doen voor het etentje vanavond met Beer. En met Beer in gedachten val ik in slaap. Ik droom dat ik op kamp ben, maar dan zonder kinderen. Alleen Frank en Beer zijn er. Ze sloven zich allebei voor me uit.

Frank kapt bomen voor het kampvuur en ondertussen slacht Beer (met zijn blote handen!) een stier. "Gelukkig was het geen lieve stier," mompelt ik tegen mijn droomBeer. Beer lacht. Hij wijst op de bloedspetters op zijn shirt. "Doe maar even uit. Dan gooien we het in de handwas," opper ik. Ik kijk verlekkerd toe hoe de gespierde torso van Beer onder zijn shirt vandaan komt.

Tekenen

Uit het niets grijp ik een flesje honing en trek daarmee lijnen van zijn mooie blokjesbuik omhoog naar zijn krachtige kaak en zijn mond. Daarna lik ik de lijnen weer weg om weer opnieuw ergens op dat prachtige lijf te gaan tekenen. En weer schoon te likken.

Ik voel de spieren onder me spannen terwijl ik over hem heen kruip. Boven aangekomen, slaat hij zijn krachtige armen om me heen en zo word ik heerlijk tegen hem aangedrukt. Ik voel de plakkerigheid van honing en snuif de heerlijk zoete geur diep op.

Massage olie

Een heerlijke droom, maar als Beer ’s avonds binnenloopt, heb ik nog niets gekocht of gekookt, maar ben ik zelf al wel op kookpunt door mijn zoete dromen. Al bij de begroetingskus druk ik hem stevig tegen me aan. Heerlijk gevoel, precies zoals ik heb gedroomd. Hongerig trek ik hem mee naar mijn slaapkamer. Zijn jas nog aan, zijn tas nog in zijn hand. Het maakt me niet uit. Ik wil hem nu.

Of bijna nu, want ik bedenk me opeens dat ik nog een flesje vanille massage olie in de badkamer heb staan. Dat zou een leuk opwarmertje zijn. "Kleed je alvast uit schat, ik ga even iets halen," fluister ik in zijn oor. Ik laat me uit bed glijden en zet koers naar de badkamer. Daar grijp ik de vanille-olie.

"Verrassing..." zeg ik hees als ik de slaapkamerdeur openzwaai. Hij zit op de rand van het bed en glimlacht: "Ik heb ook een verrassing meegenomen," zegt hij en hij klopt uitnodigend op het bed. Geïntrigeerd kruip ik via het voeteneinde naar hem toe. Hij schuift op om ruimte voor mij te maken. Daardoor buigt hij naar links zodat ik het nachtkastje zie. Een nachtkastje met…de complete My Little Pony-familie.

'DE BARVROUW' OP WHATSAPP

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.