1282728
Vrouw

Praat mee

Ongestoord winkelen? Breng je kind naar deze crèche!

Ben je moeder én dol op shoppen? Dan moet je misschien maar eens een dagje Enschede gaan plannen. Want daar opent binnenkort een crèche speciaal voor het kroost van winkelende mamma's. Wat vind jij: goed idee?

Kledingrekken worden klimtoestel, paskamers perfecte verstopplekken, op spiegels zitten binnen luttele seconden alleen nog maar vieze kinderhandjes en zacht tapijt blijkt de ideale ondergrond voor een luidruchtige driftbui. Geef toe: winkelen met kinderen is vaak allesbehalve ontspannend, toch?

Ongestoord op zoek

Aangezien een middag winkelen mét kinderen veel ouders de nodige stressvlekken bezorgt, hebben ze in Enschede dé perfecte oplossing bedacht: een opvang speciaal voor de kinderen van winkelende ouders. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen, terwijl jij ongestoord op zoek kunt gaan naar die nieuwe outfit. Een prettig idee dat dat gillende kind dat door de winkel raast, in ieder geval niet jouw eigendom is... Lees verder en deel je mening over de nieuwe crèche, op VROUW.nl: Wat vind jij van dit idee? Zou jij er gebruik van maken als je gaat shoppen? En dan alleen voor een uurtje of gerust een hele middag? Praat mee!