1289594
Vrouw

VROUW magazine

En dan gaat je restaurant failliet...

Een eigen restaurant, het was de grote droom van Jacqueline  Nijst (40) en haar man Stephan. Maar het werd een nachtmerrie. Na vijf jaar in faillissement en schuldsanering kunnen ze, met  hun twee dochters (10 en 6), eindelijk weer vooruitkijken. 

"Ik weet nog hoe ik lamgeslagen op de bedrand zat en uit het niets begon te huilen. Maandenlang had ik geen tijd gehad om na te denken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat was ik in ons restaurant, ik sliep bijna niet en viel kilo’s af omdat ik geen tijd had om te eten. Ondertussen ging onze dochter van de ene opa en oma naar de andere… Dit was geen normaal leven. En opeens kwam het besef: ‘Waar zijn we eigenlijk mee bezig?’    

Mijn gezin, mijn dochter, was de grootste prioriteit in het leven. Maar toen de droom van mijn man en mij werkelijkheid werd, stortten we ons daarop. Ik dacht: als we eenmaal een goed lopend restaurant hebben, komt alles op z’n pootjes terecht. Dan zijn we vrij om onze tijd zelf in te delen en kan ik weer voor onze dochter gaan zorgen. In de praktijk pakte het anders uit…Lees op VROUW.nl hoe het uitpakte!