1289604
Vrouw

Verhalen achter het nieuws

Evi bedankt stiefmoeder van haar dochter

Stel je eens voor dat een nieuwe vrouw het leven van je ex-man binnenwandelt. Een vrouw die niet alleen een grote rol in zijn leven zal vervullen maar ook in dat van je kind. Wat doe je dan? Evi van Liempd (27) besluit haar een eerlijke kans te geven en brengt vandaag een ode aan de stiefmoeder van haar dochter.

Een paar dagen geleden zag de Brabantse Evi het Facebookbericht van moeder Audrey voorbij komen waarin ze een liefdevolle ode brengt aan de stiefmoeder van haar dochtertje. Evi, die zelf ook gescheiden is, was geraakt door het bericht. "Het was zo ontroerend, zo mooi. Die dankbaarheid die zij voelt naar de stiefmoeder van haar dochter, voel ik ook voor Anouk, de nieuwe partner van mijn ex-man."

Nieuwe liefde

Al waren Anouk en Evi niet meteen de allerbeste vriendinnen. "Natuurlijk is het in eerste instantie lastig als je ex-partner met een nieuwe liefde op de proppen komt. Juist omdat deze vrouw niet alleen een rol zal vervullen in het leven van mijn ex, maar ook in dat van mijn dochtertje Arwen."Lees verder: 'We voeden toch maar mooi samen een prachtig meisje op'