Nieuws/Vrouw
1290288188
Vrouw

In Disneyland Parijs... Zo moeder zo dochter!

Onze sprookjesachtige modereportage, die dit weekend in het magazine staat, werd gemaakt in Disneyland Parijs. Moeder Helena van der Veen (34) stond model met haar dochter Isa (13). Zij vertellen hoe het was om samen te poseren voor deze magische fotoreportage. VROUW-stagiaire Madelief filmde achter de schermen, kijk je mee?

Helena van der Veen

Deze fotoshoot samen doen… “Is extra bijzonder, omdat ik dit met mijn meisje mag doen. Dat is veel gezelliger dan wanneer ik in mijn uppie een fotosessie heb. Als ik met Isa poseer, is de sfeer anders en ook de energie die je overbrengt op de foto. Ik voel mij een super trotse moeder!”

Onze band… “Is heel sterk. Ik was 21 jaar toen Isa werd geboren en ik voelde heel krachtig dat ik mama wilde zijn. Omdat ik zelf zorgzaam ben en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, voelde het natuurlijk om voor een klein kindje te zorgen, ook al was ik 21.”

De kleding van de fotoshoot… “Vind ik supermooi. En het is ook gaaf om in de huid te kruipen van iemand anders en je een compleet ander persoon te wanen. Nu kon ik voor een dag prinses zijn, en dat bevalt me wel, haha! Zelf zou ik het setje van de Mickey Mouse-foto zo aan mijn eigen kledingrek hangen. Het is vrouwelijk en elegant, daar hou ik van.”

Mijn eigen kledingstijl… “Is vrouwelijk met een stoer randje. Ik vind het heerlijk om in mijn kloffie zonder make-up rond te lopen, maar wanneer ik een feestje heb, pak ik helemaal uit. Dan trek ik een galajurk aan en sta ik anderhalf uur in de badkamer mijn haar en make-up te doen.”

Isa van der Veen

Om samen deze shoot te doen… “Is superleuk en ik kan mij geen betere plek voorstellen dan Disneyland Parijs! Ik vond het een toffe ervaring. Vroeger hebben we vaker samen fotoshoots gedaan, maar omdat ik nog op school zit, kan ik niet lang wegblijven.”

Een jonge moeder hebben… “Vind ik te gek. Mama kan met alles meedoen. Toen we tijd over hadden om nog attracties te bezoeken na de fotoshoot, ging ze overal mee in: zelfs in de enge achtbanen. Ze begrijpt ook veel dingen van deze tijd en dat vind ik erg fijn.

Wat ik leuk vond aan de kleding… “Is dat je op dat moment iemand anders speelt, met andere kleding en make-up. Omdat ik dit zelf niet draag, was het grappig om mezelf op zo’n manier te zien. Het leukste setje vond ik ook het pak dat ik aan heb op de Mickey Mouse-foto.”

Mijn stijl omschrijf ik als… “Super kleurrijk met veel glitters en pailletten, maar ik draag ook graag denim en jeans: wat stoerder. Verder vind ik het leuk om kleding te dragen waar anderen niet in lopen.”

De feestelijke modereportage in Disneyland Parijs staat deze week in VROUW Magazine.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.